Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018

Ο Αλβανός πρωθυπουργός εμφανίστηκε σε εκπομπή ντυμένος Άγιος Βασίλης!

Ντυμένος... Άγιος Βασίλης εμφανίστηκε σε πρωτοχρονιάτικο τηλεοπτικό show ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.
Ο Ράμα εμφανίστηκε στη δημοφιλή εκπομπή «Κυριακή στην Αλβανία» του TV Klan, προκειμένου να ικανοποιήσει το αίτημα ενός μικρού αγοριού με σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Ο μικρός Λεό, καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο, και η μητέρα του είχαν στείλει μία επιστολή στην εκπομπή, ζητώντας υποστήριξη προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες. Όπως έγραψε οι γιατροί του έδωσαν ελπίδες πως κάποια μέρα θα μπορέσει να σταθεί όρθιος και να περπατήσει. Αυτό που θέλει τώρα είναι, να εξασφαλιστεί ένα όχημα που θα τον μεταφέρει καθημερινά στο σχολείο και ένας φυσιοθεραπευτής που θα τον βοηθήσει στην αποκατάσταση του προβλήματός του.

Οι παραγωγοί της εκπομπής, έθεσαν το γράμμα του μικρού Λεό στον Αλβανό πρωθυπουργό, ο οποίος δέχτηκε να συμβάλλει προκειμένου να πάρει το παιδί το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο.

Ντυμένος… Babagjyshi (ο Άγιος Βασίλης στα αλβανικά), ο Ράμα εμφανίστηκε στη διάρκεια της εκπομπής, ξαφνιάζοντας ευχάριστα το παιδί και τη μητέρα του. Έπειτα από μία συζήτηση με τον Λεό, εμφανώς συγκινημένος ο Αλβανός πρωθυπουργός, ανακοίνωσε πως θα υπάρξει κρατική υποστήριξη και αρωγή, για να ικανοποιηθεί το αίτημα του παιδιού.

Σημειώνεται πως η δημοτικότητα του Έντι Ράμα το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο ναδίρ, λόγω της εμπλοκής του στενού του συνεργάτη Σαημίρ Ταχίρι σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Δείτε το Video ΕΔΩ

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.