Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

"Θα πάρω εκδίκηση για το γιο μου" - Ξεσπά ο πατέρας του 22χρονου που μαχαίρωσαν στο Καλοχώρι

Η οικογένεια του Παναγιώτη Αλευρά ζητά δικαίωση – Τον σκότωσαν μετά από συμπλοκές ανάμεσα σε ομάδες Ελλήνων και Αλβανών.
Απαρηγόρητη είναι η οικογένεια του νεαρού που έχασε τη ζωή του από μαχαιριά στο στήθος, στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Όλα συνέβησαν όταν δυο ομάδες νεαρών συνεπλάκησαν στην πλατεία του χωριού. Ο νεαρός δέχθηκε δολοφονική μαχαιριά στο στήθος με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός.

Ο πατέρας του θύματος μίλησε στο Star ζητώντας δικαίωση, καθώς ο δράστης διαφεύγει.

«Πήγα είδα νεκρό το παιδί μου. Δεν μπορούσα να του προσφέρω τίποτα.

«Όταν τρως μαχαιριά στην καρδιά υπάρχει περίπτωση να ζήσεις; Ήτανε παλίκαρος. Για μένα θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Αν εκδικηθεί κάποιος, αυτός θα είμαι εγώ. Εάν δεν τον έχουν βάλει μέσα και μάθω ότι μετά από 2-3 χρόνια τον αφήσουν έξω και ξέρω ποιος είναι θα τον καθαρίσω», δηλώνει στο Star ο Αντώνης Αλευράς, πατέρας του 22χρονου Παναγιώτη.

«Ο γιος μου ήταν εδώ μαζί μου. Ήρθε από την μπάλα και ξαφνικά ήρθαν και τον πήραν. Χωρίς να το σκεφτεί σου λέει πάμε να βοηθήσουμε γιατί ήταν γνωστά τα παιδιά, δικά μας…»

Η αστυνομία συνέλαβε 9 άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή από 18 έως 27 ετών. Ο φυσικός δράστης του φόνου όμως διαφεύγει.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο και ζήτησαν αναβολή. Η πρόεδρος δέχθηκε άρση της κράτησης τους καθώς οι 7 από αυτούς είναι φίλοι του νεκρού και ζήτησαν παραβρεθούν στην κηδεία του.

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.