Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Η Kylie Jenner πουλάει το υπέροχο, λευκό και chic σπίτι της!

Είναι γνωστό πώς η Kylie Jenner, το νεότερο μέλος της διασημότερης οικογένειας του πλανήτη που έχει εξελιχθεί σε
μεγαλοεπιχειρηματία με τα ομώνυμα καλλυντικά, πουλάει εδώ και περίπου έναν χρόνο το… λευκό σπίτι της στο Calabasas, όμως λόγω της χαμηλής ζήτησης, μόλις αναγκάστηκε να ρίξει την τιμή του.

kylie jenner house23

Συγκεκριμένα το αγόρασε δύο χρόνια πριν για 2.6 εκ. δολ., του έδωσε τιμή 3.9 εκ. δολ., αλλά βλέποντας πώς κανείς δεν ήθελε να το αποκτήσει, έριξε την τιμή του 3.3 εκ. δολ. Το σπίτι διακοσμήθηκε από τον Jeff Andrews, ο οποίος ακολούθησε την εντολή της διάσημης πελάτισσάς του: ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ WALKING CLOSET.
kylie jenner house20
Και φυσικά η επιθυμία της πραγματοποιήθηκε και με το παραπάνω, φτιάχνοντάς της ένα δωμάτιο -διαμέρισμα που του έδωσε τίτλο “Glam Room” που περιλάμβανε την τεράστια ντουλάπα, έναν επίσης μεγάλο χώρο για τα παπούτσια, έναν για τα αξεσουάρ της και ένα σαλόνι.
kylie jenner house26
Το σπίτι επίσης περιλαμβάνει πολλά δωμάτια που έχουν όλα τζάκι, μπάνια, έναν κινηματογράφο και μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων.
kylie jenner house18
kylie jenner house15
kylie jenner house3kylie jenner house11kylie jenner house8kylie jenner house19kylie jenner house17kylie jenner house9kylie jenner house21kylie jenner house27kylie jenner house28

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.