Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Oι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Κυριακή 13 Νοεμβρίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…
ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)
O έρωτας μερικές φορές τυφλώνει και δεν μπορείς να καταλάβεις ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Μπορεί ακόμα και να κατηγορήσεις κάποιο φίλο που απλά θέλει να σου πει τη γνώμη του από ενδιαφέρον. Μερικές φορές καλό είναι να αποστασιοποιείσαι πριν βγάλεις συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)
Να φροντίζεις να φέρεσαι και να κινείσαι προσωπικά και επαγγελματικά με τέτοιο τρόπο ώστε να νιώθεις περηφάνια για τις αποφάσεις σου. Αυτά που θα πεις και θα κάνεις θα έχουν επίδραση στη γνώμη που έχουν οι άλλοι για σένα για μακρύ διάστημα.


ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)
Τα γούστα σου και οι επιθυμίες σου στην προσωπική σου ζωή έχουν αλλάξει αρκετά τους τελευταίους μήνες, έτσι κατέληξες πως το σημαντικό για την ευτυχία σου είναι το άλλο σου μισό να εξελίσσεται στους ίδιους ρυθμούς και κατευθύνσεις με εσένα. Το παν είναι να συνεχίσετε να ταιριάζετε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)
Πολύ εύκολα επηρεάζεσαι και αλλάζεις γνώμη από κάποιους που πιστεύουν πως ξέρουν καλύτερα από εσένα. Πώς, όμως, γίνεται να κρίνουν εκείνοι αυτά που αφορούν τη δική σου ζωή;


ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)
Σε έχει πιάσει η γνωστή ξεροκεφαλιά σου και αρνείσαι να ακούσεις τι έχουν οι άλλοι να σου πουν. Εμμένεις σε αυτό που έχεις να πεις εσύ και οτιδήποτε άλλο σε ενοχλεί. Καλό είναι να μην μπεις σήμερα σε αντιπαραθέσεις –δεν θα βγάλουν πουθενά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)
Μην αρνηθείς τίποτα που θα σου προσφερθεί χωρίς να το επεξεργαστείς σοβαρά πρώτα. Μην γίνεσαι υπερβολικά αναλυτικός γιατί χάνεις την ουσία. Σου δίνεται η ευκαιρία να ανακατέψεις την τράπουλα και αυτό να λειτουργήσει υπέρ σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)
Άνθρωποι που σε απογοήτευσαν προσπαθούν να επανορθώσουν, αλλά νιώθεις πως είναι λίγο αργά. Είναι ότι έχει σπάσει κάτι μέσα σου ή φταίει ο εγωισμός σου που δεν θέλεις να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)
Η κρίση σας σπάνια πέφτει έξω, όμως έχει συμβεί και αυτό τελευταία. Τώρα τα πράγματα ξεκαθαρίζουν και γίνονται αποκαλύψεις που σας κάνουν να αντιληφθείτε ποιοι σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Όλα αυτά μπορεί να είναι μια έκπληξη για εσάς. Κάλιο αργά παρά ποτέ.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)
Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στους αγαπημένους σας, οι οποίοι τελευταία νιώθουν πως τους παραμελείτε ή τους ξεχνάτε. Έχουν ανάγκη την τρυφερότητα και την αγάπη σας και πολύ σύντομα θα αντιληφθείτε πως την ίδια ανάγκη έχετε και εσείς, αλλά έχετε παρασυρθεί από κεκτημένη ταχύτητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)
Μην γίνεστε απότομοι ή αγενείς με ανθρώπους που μόλις γνωρίσατε απλά επειδή δεν είστε και πολύ στις καλές σας. Νομίζετε πως ο κόσμος δεν δίνει σημασία στη συμπεριφορά σας και πως σας δικαιολογεί αλλά αυτό δεν ισχύει για όσους δεν σας ξέρουν και δεν έχουν κανένα λόγο να είναι επιεικείς μαζί σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)
Μην κρίνετε τη ζωή των άλλων, γιατί τα φέρνει έτσι η ζωή και έρχεται η στιγμή που οι άλλοι κρίνουν εσάς και αυτό καθόλου δεν σας αρέσει. Αφιερώστε το χρόνο και την ενέργειά σας για να βάλετε σε σωστές ράγες ένα προσωπικό θέμα που σας απασχολεί.


ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)
Μην γίνεστε καυστικοί και εριστικοί με αγαπημένους σας ανθρώπους που έκαναν κάτι με το οποίο διαφωνείτε και σας έχει κατά κάποιον τρόπο ενοχλήσει. Καταρχήν μην ξεχνάτε πως είναι κάτι που δεν σας αφορά άμεσα. Μην ρίχνετε αλάτι στις πληγές, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να απομακρύνετε τους άλλους από εσάς.

Καλημέρα!

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.