Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

Διάσημος ηθοποιός: Έσωσα τον γάμο μου «με... πολύ σεx!»

Μιλώντας στο περιοδικό People, o γοητευτικός ηθοποιός του «Grey’s Anatomy» αποκάλυψε πως κατάφερε να σώσει το γάμο του. Το μυστικό του; Το… πολύ σεx!«Πρέπει να προσπαθείς συνέχεια (σ.σ. για τη σχέση). Πρέπει να επικοινωνείς, να μένεις ανοιχτός και να μην επαναπαύεσαι. Να μην τα παρατάς. Και (να κάνεις) πολύ σεξ» τόνισε o διάσημος Πάτρικ Ντέμπσεϊ.

Ο 50χρονος ηθοποιός και η σύζυγός του Τζίλιαν Φινκ ανακοίνωσαν δημόσια το διαζύγιό τους, ωστόσο λίγους μήνες δήλωσαν ότι τα ξαναβρήκαν. Ο ίδιος παραδέχθηκε πως δεν θέλησε να χωρίσει οριστικά, γιατί ένιωθε πως και οι δύο ήθελαν να προσπαθήσουν η οικογένειά τους να μείνει ενωμένη, μιας και έχουν και τρία παιδιά μαζί, την 14χρονη Ταλούλα και τα δίδυμα αγόρια Ντάρμπι και Σάλιβαν, ηλικίας 8 ετών.

«Θέλαμε και οι δυο μας να το δουλέψουμε. Από εκείνο το σημείο, ξεκίνησε η δουλειά. Πάντα σε αποσταθεροποιεί όταν βρίσκεται η οικογένεια σου στο χείλος του χωρισμού ή αν είσαι σε μια περίοδο της ζωής σου που ένα μεγάλο κεφάλαιό της κλείνει» πρόσθεσε και παραδέχθηκε πως εκείνο που αποδείχθηκε «πολύ σημαντικό» στο να σώσει τον γάμο του ήταν η επίσκεψη του ζευγαριού σε σύμβουλο γάμου.Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.