Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Γιούνκερ σε ελληνική ταβέρνα χαίρεται που πληρώνει ακόμα σε ευρώ

Μια ευρηματική διαφημιστική εκστρατεία της Frankfurter Allgemeine Zeitung με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε ελληνική ταβέρνα.Μια καλοσκηνοθετημένη διαφημιστική εκστρατεία της έγκυρης γερμανικής εφημερίδας FAZ. «Πίσω από την FAZ πάντα ένα έξυπνο μυαλό» είναι το σλόγκαν που κυριαρχεί.Ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ κάθεται σε μια ελληνική ταβέρνα με φόντο τα καταγάλανα, κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου. Οι τιμές των προϊόντων που προσφέρονται είναι φυσικά γραμμένες στα ελληνικά και σε ευρώ: Μέχρι πριν από ένα χρόνο πολλοί πολιτικοί στοιχημάτιζαν στην έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και την επιστροφή της χώρας στη δραχμή.


Υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη

«Πάντα τάχθηκα υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη. Η χώρα ανήκει κατά τρόπο απολύτως φυσικό στην Ευρώπη. Το γεγονός ότι στην Ελλάδα βλέπουμε ακόμα τιμοκαταλόγους σε ευρώ είναι μια όψιμη ικανοποίηση για κάποιον σαν εμένα που ήθελε τα πράγματα να είναι έτσι όπως είναι τώρα» σχολιάζει ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Ο Λουξεμβούργιος πολιτικός όπως ο ίδιος δηλώνει διαβάζει εδώ και 40 χρόνια αδιαλείπτως την Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Η διαφημιστική εκστρατεία ξεκίνησε από σήμερα και μπορεί να την δει κανείς σε διάφορα έντυπα. Υπεύθυνοι για την πετυχημένη διαφημιστική εκστρατεία είναι η εταιρεία Scholz & Friends.

πηγή: dw

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.