Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016

Το δραματικό παρασκήνιο πίσω από την αυτοκτονία της πρώην του Τζιμ Κάρεϊ

Δημοσίευμα της daily mail αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την αυτοκτονία της πρώην γυναίκας του Τζιμ Κάρει.Η Καθριόνα Γουάιτ αυτοκτόνησε στις 28 Σεπτεμβρίου αφού κατανάλωσε κοκτέιλ φαρμάκων – μερικά από τα οποία είχε κλέψει από το σπίτι του Κάρει.


Τη σoρό της όμορφης makeup artist βρήκαν ένα φιλικό της ζευγάρι μαζί με την βοηθό του γνωστού ηθοποιού. Κοντά της βρέθηκε ένα σημείωμα που ανέφερε: «Σε παρακαλώ συγχώρεσέ με. Δεν είμαι εγώ για αυτόν τον κόσμο».

Η αυτόχειρας μάλιστα, φέρεται να είχε αναφέρει στους φίλους της ότι ήταν «τρελά ερωτευμένη μαζί του» καθώς και ότι η σχέση τους ήταν «σαν τραινάκι roller coαster».

Στις 24 Σεπτεμβρίου λίγες μέρες πριν την αυτοκτονία της, η Γουάιτ συνομίλησε με τον πρώην σύζυγό της μέσω βίντεο-κλήσης για τρία λεπτά. Αυτή ήταν και η τελευταία τους επικοινωνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατάθλιψη που την ταλαιπωρούσε ήταν εμφανής εδώ και χρόνια. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του χωρισμού τους το 2013 , η Γουάιτ είχε σταματήσει να τρώει, ενώ και πριν 2,5 χρόνια είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει με ισχυρό κοκτέιλ φαρμάκων.
Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.