Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016

«Αν με απατήσει θα του κόψω το λαρύγγι»- Ποια σύζυγος πολιτικού ηγέτη δεν κρύβει τη ζήλια της

Το ασίγαστο πάθος της και τις μύχιες σκέψεις της στην περίπτωση που προδοθεί, αποκάλυψε η Κάρλα Μπρούνι. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Elle, το πρώην τοπ μόντελ αποκάλυψε ότι θα "κόψει το λαρύγγι και τα αυτιά του Σαρκοζί" στην περίπτωση που ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας τολμήσει και την απατήσει!

Η 48χρονη ρωτήθηκε για το πώς θα αντιδρούσε σε μια τέτοια περίπτωση, αν δηλαδή ο 61χρονος σύζυγός της ήταν άπιστος. Η Μπρούνι -νυμφεύτηκε τον γάλλο πολιτικό το 2008, μήνες μετά το διαζύγιο του Σαρκοζί από τη δεύτερη σύζυγό του, Cecilia -, είπε πως το να απατάς τον σύντροφό σου είναι "επικίνδυνο" και "οδηγεί τα ζευγάρια σε δρόμους χωριστούς".

"Θα με οδηγούσε σε ακραίες συμπεριφορές. Θα του έκοψα το λαρύγγι και τα αυτιά όταν θα κοιμόταν, για παράδειγμα! Πιστεύω ότι πρέπει να αποφεύγεις την απιστία αν μπορείς, είναι τόσο επικίνδυνη. Η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητα για να κρατήσει ένας γάμος. Γιατί πρέπει να απατήσεις αν έχεις επιλέξει να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά. Αν θες να απατάς τότε να μην παντρεύεσαι και να μην κάνεις παιδιά. Η επιλογή υπάρχει".

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.