Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016

Έξαλλη η Αθηνά Παντελίδη: «Θα σας τσακίσω ρε… αλήτες»

Μόνο όταν χάσεις το παιδί σου μπορείς να καταλάβεις τον πόνο της μάνας και του πατέρα. Εδώ μόνο στην σκέψη και ανατριχιάζουμε....
Στην ιδέα και μόνο. Φανταστείτε αυτή τη μάνα που έμαθε ξαφνικά ότι ο γιος της είναι νεκρός. Ανεξάρτητα αν σε λένε Παντελίδη… να είσαι αναγνωρίσιμος ή όχι. Ο πόνος είναι μεγάλος.

Βεβαίως στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτή η μάνα που μοιάζει με πρωταγωνίστρια αρχαίας τραγωδίας… οφείλει από την δεύτερη μέρα της ταφής του παιδιού της να είναι δυνατή. Οφείλει αν πάρει απαντήσεις. Να μάθει την αλήθεια και κατόπιν να διαχειριστεί όλα όσα άφησε ο Παντελής. Με την «μπάλα χαμηλά» και με σεβασμό απέναντι στο κοινό που τον αγάπησε πολύ.

Αυτή λοιπόν η μάνα η Αθηνά το τελευταίο διάστημα πληροφορήθηκε από φίλους του γιου της για το απίστευτο γαϊτανάκι εκμετάλλευσης του ονόματος του παιδιού της στα Social media.

Σε αυτό το πλαίσιο έχει ζητήσει τόσο από τον δικηγόρο της αλλά και από φίλους της να εποπτεύσουν όλες αυτές τις σελίδες και να στείλουν στην Δικαιοσύνη όλους όσοι καπηλεύονται το όνομα τους παιδιού της.

Είτε για προσωπικό όφελος… οικονομικό ή ακόμη και σεξouαλικό, είτε για να διαφημίσουν στέκια σε όλη την Ελλάδα.

Το θεωρεί απαράδεκτο… προσβολή στο νεκρό παιδί της και ύψιστη αλητεία.Πηγή: gossip-tv.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.