Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

Χωρίζουν Φαίη και Γιώργος! εδώ όλη η αλήθεια για την είδηση βόμβα που έσκασε στο διαδίκτυο!

Γράφτηκε από γνωστό περιοδικό και αναδημοσιεύτηκε σχεδόν στο σύνολο του διαδικτυακού χώρου, ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας χωρίζουν. Ότι είναι το τελευταίο καλοκαίρι που θα τους βρει μαζί, ότι κάνουν χωριστές διακοπές και ότι ο χειμώνας θα τους βρει σε ξεχωριστούς δρόμους!

Φυσικά όλοι αυτοί που γράψανε το ρεπορτάζ και που πολύ εύκολα αναπαράχθηκε στο internet και στα social media δεν έκαναν κάτι απλό… απλά να διασταυρώσουν την είδηση. Το Youweekly.gr σε τόσο σημαντικά θέματα κάνει την εξής απλή κίνηση… Σηκώνει το τηλέφωνο και κάνει ρεπορτάζ!


Μιλήσαμε λοιπόν με έναν άνθρωπο του πολύ στενού περιβάλλοντος του ζευγαριού. 
Κάναμε ευθέως την ερώτηση: «Ισχύει το δημοσίευμα, ότι χωρίζει η Φαίη και ο Γιώργος;», η γυναίκα έσκασε στα γέλια… «Μα είναι δυνατόν; Τι χωριστές διακοπές; Σχεδόν κάθε χρόνο ακόμη και τα Χριστούγεννα υπάρχουν ημέρες που ο Γιώργος αποφασίζει να πάει για σκι με τους φίλους του τον χειμώνα, ή με τους φίλους του να κάνει αποδράσεις με το σκάφος. 

Η Φαίη με τα δύο μωρά τις περισσότερες φορές δυσκολεύεται να ακολουθήσει και όσοι έχουν παιδιά το καταλαβαίνουν. Αλίμονο αν κάθε φορά που ένα ζευγάρι αποφασίζει να χαλαρώσει ξεχωριστά για μερικές μέρες, χώριζε κιόλας. Η Φαίη και ο Γιώργος είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ. 

Και θα το δείτε……». Αυτη είναι η αλήθεια για όλα αυτά που γράφονται και σας το δίνουμε μόνο μέσα από το Youweekly.gr.


Πηγή: youweekly.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.