Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016

Με αποδοκιμασίες και συνθήματα υποδέχθηκαν τον Κατρούγκαλο στο Ηράκλειο (photo +video)

Στημένοι έξω από το Επιμελητήριο ήταν σήμερα οι φορείς της Κρήτης περιμένοντας την επίσκεψη του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου.
Ο κ. Κατρούγκαλος δέχτηκε αποδοκιμασίες και άκουσε τα συνθήματα όταν έφτασε έξω από το Επιμελητήριο και όταν ενημερώθηκε ότι στο πλήθος βρισκόταν και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς, πήγε προς το μέρος του και του έτεινε το χέρι του για χειραψία. Ωστόσο, σύμφωνα με το cretapost.gr o κ. Βοργιάς του «γύρισε» επιδεικτικά την πλάτη του και τότε ξεκίνησε ο έντονος διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών.


Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου ζήτησε να αποσυρθεί το νομοσχέδιο καθώς αποτελεί ταφόπλακα για όλους τους Έλληνες με τον υπουργό Εργασία ν' ανταπαντά πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. Ο κ. Βοργιάς ανέφερε ότι με τέτοιες νοοτροπίες δεν μπορούν να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου ενώ την ίδια ώρα δεν ήταν λίγοι οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο που άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του νομοσχεδίου και της κυβέρνησης.Πηγή: lifo.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.