Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

Χάκαραν το Twitter και το Instagram του... Mark Zuckerberg

Χάκερς κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στους προσωπικούς λογαριασμού του Mark Zuckerberg σε twitter, instagram και pinterest αλλάζοντας την μορφή όλων των σελίδων και γράφοντας σχόλια που δεν αντιστοιχούσαν φυσικά στον ιδρυτή του Facebook.

Οι ίδιοι αργότερα γνωστοποίησαν μέσω tweet την πράξη τους και ζήτησαν μάλιστα από τον Zuckerberg να επικοινωνήσει μαζί τους μέσω προσωπικού μηννύματος!

Μεταξύ άλλων αποκάλυψαν ότι κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στους λογαριασμούς αφού τα στοιχεία του βρισκόντουσαν στη λίστα με τα κλεμμένα στοιχεία λογαριασμών του LinkedIn, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στο διαδίκτυο και όπως φαίνεται, παρά το γεγονός ότι είναι ο ιδρυτής του Facebook, δεν παύει να είναι και αυτός χρήστης ο οποίος χρησιμοποιεί τον ίδιο κωδικό σε διαφορετικές υπηρεσίες.
Οι χάκερς μεταξύ άλλων άλλαξαν το όνομα του λογαριασμού του Mark Zuckerberg στο Instagram σε «Hacked by OurMine Team», ενώ στο Twitter δεν έγινε κάποια αλλαγή αφού ο λογαριασμός του φαίνεται να μην έχει χρησιμοποιηθεί τα τελευταία 4 χρόνια.

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.