Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

Επίσημη έκθεση σοκ για την κρυφή ζωή του Μάικλ Τζάκσον: Παiδόφiλoς και δiεστραμμένoς!

Πίσω από τον παραμυθένιο κόσμο της Neverland, ο βασιλιάς της ποπ έκρυβε πολύ καλά τα πάθη του.
Έκθεση της αστυνομίας που βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτει ότι ο Μάικλ Τζάκσον ήταν Παiδόφiλoς και έχει έντονη τάση στον σαδoμαζoχισμό, ενώ πλήρωσε πολλά εκατομμύρια στα νεαρά αγόρια που έπεσαν θύματα του, προκειμένου να μην φτάσουν οι υποθέσεις στα δικαστήρια.

Το RadarOnline παρουσίασε την επίσημη αναφορά του Σερίφη της Κομητείας της Σάντα Μπάρμπαρα, που δίχνει με απίστευτες λεπτομέρειες την κρυφή ζωή του Μάικλ Τζάκσον.

Η έρευνα ξεκίνησε από μία καταγγελία παιδικής κακοποίησης και τα τελικά ευρήματα είναι σοκαριστικά. Έπειτα από έφοδο στο ράντσο του το 2003, η αστυνομία βρέθηκε μπροστά σε υλικό και αποδείξεις παιδικής πoρνoγραφίας, βασανισμού ζώων, φωτογραφίες δεμένων γυναικών και πληθώρα σαδoμαζoχιστικών "εργαλείων".

Σύμφωνα με την αναφορά, το ίνδαλμα εκατομμύριων ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη ήταν ένας σκοτεινός άνθρωπος, γεμάτος σεξoυαλικέs διαστρoφές – πολλές παράνομες, όπως η αποδεδειγμένη παιδoφιλiα του και η τάση του σε νεαρά αγόρια τα οποία προσπαθούσε συνεχώς να αποπλανήσει.

Σε φωτογραφικό υλικό, βίντεο και σκληρούς δίσκους βρέθηκαν σοκαριστικές φωτογραφίες ανδρών, γυναικών, τρανσέξouαλ και μικρών αγοριών και κοριτσιών σε διεστραμμένες πόζες βασανιστηρίων και σαδoμαζoχιστικών πρακτικών

Η έκθεση περιγράφει φωτογραφίες παιδιών που αιμορραγούν, με εμφανή τα σημάδια του πόνου και του τρόμου. Σε μία από αυτές, ένα παιδί κρατά μια νεκρή χήνα που φαίνεται να έχει σκοτωθεί με ρόπαλο. Σε μία άλλη, εμφανίζεται ένα κοριτσάκι με μια θηλιά περασμένη γύρω από το λαιμό της.

Το 2003 ο Μάικλ Τζάκσον είχε κατηγορηθεί για σεξouαλική επίθεση εναντίον του 13χρονου Gavin Arvizo. Αντιμετώπιζε τότε 20 χρόνια φυλάκισης αλλά αθωώθηκε το 2005.

Συνολικά, λίγο πριν το θάνατό του το 2009, ο Μάικλ Τζάκσον είχε καταβάλλει 200 εκατ. δολάρια σε αποζημιώσεις προς 20 θύματά του.

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.