Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Αστυνομική πηγή στο iefimerida: «Είναι πολύ περίεργο το ατύχημα με την Porsche του Μαυρίκου» – Καρέ καρέ πώς συνέβη

Με ιδιαίτερη προσοχή ερευνούν στην ΕΛΑΣ τα αίτια του ατυχήματος στην Αττική οδό με την Porsche Cayenne που «λαμπάδιασε» και που – όπως όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν – το οδηγούσε ο εκδότης της Ακρόπολης Παναγιώτης Μαυρίκος.«Είναι ένα πολύ, μα πάρα πολύ περίεργο ατύχημα» είπαν στο iefimerida υψηλόβαθμες πηγές της ΕΛΑΣ που είδαν το υλικό από της κάμερες της Αττικής οδού.

Οπως περιγράφουν οι πηγές αυτές, το αυτοκίνητο κινούνταν στην αριστερή λωρίδα της Αττικής οδού στο ύψος του κόμβου του Mall στο Μαρούσι, στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Ξαφνικά, χωρίς να υπάρξει πρόσκρουση, το πολυτελές SUV σταμάτησε στο αριστερό ρεύμα. Οι κάμερες δεν δείχνουν κάποια κίνηση από τον οδηγό. Περίπου 20 δευτερόλεπτα αργότερα, ξεσπά η πυρκαγιά. Κανείς δεν γνωρίζει τι μεσολάβησε στα 20 αυτά κρίσιμα δευτερόλεπτα. Η αριστερή πόρτα του αυτοκινήτου ήταν σφηνωμένη στο στηθαίο της Αττικής οδού και δεν άνοιξε. Ερώτημα παραμένει ως εκ τούτου γιατί ο οδηγός δεν επιχείρησε να βγει από την δεξιά πόρτα, όπως και γιατί σταμάτησε στην ταχεία λωρίδα κυκλοφορίας ξαφνικά, χωρίς να υπάρξει πρόσκρουση.

«Ή κάτι παθολογικό έπαθε και ακινητοποίησε το αμάξι του ή κάτι κατάλαβε ότι τρέχει με το αυτοκίνητο και σταμάτησε» λένε υψηλόβαθμες πηγές της ΕΛΑΣ.

Πιθανολογούν ότι ο οδηγός μόλις ξέσπασε η πυρκαγιά πανικοβλήθηκε ή έχασε τις αισθήσεις του.

Το ΙΧ ήταν μοντέλο 2008, άρα δεν ήταν εφοδιασμένο με υψηλή τεχνολογία (όπως σύστημα αυτόματης ακινητοποίησης του οχήματος σε περίπτωση που αντιληφθεί ότι ο οδηγός δεν έχει τις αισθήσεις του ή τον πήρε ο ύπνος.

Το βίντεο με το υλικό από τις κάμερες τις εταιρείας Αττική οδός το έχει η Ασφάλεια Αττικής που έχει επιληφθεί της υπόθεσης. Αν ανακαλύψει υπολείμματα πχ από εκρηκτικό μηχανισμό θα το αναλάβει το Εκβιαστών-Ανθρωποκτονιών. Αν όχι θα αναλάβει την διερεύνηση η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Σε περίπτωση που πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα, εφόσον βγει προκήρυξη θα οτ αναλάβει η Αντιτρομοκρατική.

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.