Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016

Αυτή είναι η καλύτερη παραλία για οικογενειακές διακοπές στην Ευρώπη - Και ναι, είναι ελληνική!

Καθώς έχουμε μπει ήδη στο καλοκαίρι, το οποίο είναι ταυτισμένο με τα ελληνικά νησιά, όχι μόνο για τους Ελληνες αλλά και για όλο τον κόσμο, έχουν ήδη αρχίσει τα διθυραμβικά άρθρα σε ξένα μέσα ενημέρωσης για τις ελληνικές ομορφιές.
Ενα από αυτά είναι του Guardian, ο οποίος σε άρθρο του για τις καλύτερες παραλίες για οικογενειακές διακοπές στην Ευρώπη βάζει στην πρώτη θέση μια ελληνική. Τον Αγιο Γεώργιο στη Νάξο.


Φωτογραφία: Naxos.gr

Σύμωνα με τον Guardian ο Αγιος Γεώργιος προσφέρει μια σειρά πλεονεκτημάτων για τις οικογένειες που θέλουν να κάνουν διακοπές δίπλα στο κύμα. Βρίσκεται μόλις πέντε λεπτά από τη Χώρα, έχει ρηχά νερά, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τα παιδιά και ταυτόχρονα προσφέρει πολλές δυνατότητες διασκέδασης και απασχόλησης των παιδιών στην πλαζ. Αλλά και για τους μεγαλύτερους που μπορούν να κάνουν θαλάσσιο σκι και σέρφινγκ.

Ταυτόχρονα, κατά μήκος της παραλίας υπάρχουν ταβέρνες και μπαρ, τα οποία εκτός από το φαγητό, τα ποτά και τα αναψυκτικά που μπορούν να αγοράσουν οι επισκέπτες, νοικιάζουν στους τουρίστες και ξαπλώστρες!


Φωτογραφία: naxos-saintgeorgebeach.com


Φωτογραφία: naxos-saintgeorgebeach.com


Φωτογραφία: naxos-saintgeorgebeach.com

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.