Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

Ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου μιλά για το σπίτι τους που βγήκε σε πλειστηριασμό

Για τις δυσκολίες που έχει βιώσει ο πατέρας του Ανδρέας Μικρούτσικος, με τελευταία εκείνη που σύμφωνα με δημοσιεύματα βγήκε σε πλειστηριασμό το σπίτι του, μίλησε ο γιός του Στέργιος. Στην εκπομπή Αποκαλυπτικά ανέφερε:

«Μετά τις δυσκολίες που περάσαμε τα πράγματα είναι καλά. Συνεχίζουμε. Πρέπει να δεις πως είναι τα πράγματα και να συνεχίζεις να παλεύεις και να δημιουργείς. Συνέβη. Κρίμα που συνέβη» δήλωσε ο Στέργιος Μικρούτσικος.

«Είχε γύρω στις πέντε με έξι προτάσεις τα τελευταία χρόνια για να επιστρέψει στην τηλεόραση που καμία δεν του έκανε. Τους τις μετέφερα, έκανε κάποια ραντεβού και το βρήκε ότι κάποιος του πετάει μια σανίδα σωτηρίας και πρέπει απλά να σκαρφαλώσει με ένα μίνιμουμ στάτους. γενικά δεν υπήρξε κάτι που τον κάλυψε. Από την άλλη δεν είμαι σίγουρος ότι αν υπήρχε κάτι που τον κάλυπτε θα το έκανε. Δεν έχω καταλάβει αν θέλει να επιστρέψει ή όχι. Πάντως μέχρι στιγμής οι προτάσεις που εγώ του μετέφερα και τον έβαλα σε μια διαδικασία και επικοινωνία με κάποιους ανθρώπους, δεν του έκαναν και είπε όχι» ανέφερε.

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.