Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016

Αυτή η 18χρονη 'ευθύνεται' για το μεγαλύτερο αστυνομικό, σεξουαλικό σκάνδαλο στην ιστορία

Μια 18χρονη από την Καλιφόρνια ισχυρίζεται πως έχει κοιμηθεί με περισσότερους από 31 αστυνομικούς, από επτά διαφορετικά αστυνομικά τμήματα της πόλης.Η Celeste Guap είναι μια ιερόδουλη, 18 ετών και υποστηρίζει πως κοιμήθηκε με περισσότερους από 31 αστυνομικούς, ζητώντας ως αντάλλαγμα την προστασία τους. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε στα αμερικανικά ΜΜΕ πως η πρώτη της συνεύρεση με αστυνομικό έγινε όταν ήταν, μόλις, 16 ετών.

Αρχικά το σκάνδαλο, που έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια, περιορίζονταν και απασχολούσε μόνο το αστυνομικό τμήμα του Oakland, ωστόσο η 18χρονη αποκάλυψε πως είχε συνευρεθεί ερωτικά και με άλλους αστυνομικούς, από διάφορα αστυνομικά τμήματα της Καλιφόρνια.Η Guap άρχισε να κάνει τις αποκαλύψεις της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, όπου ανακοίνωνε πως είχε παράνομες ανευρέσεις με αστυνομικούς, επιμένοντας πως οι σχέσεις (με τους αστυνομικούς) ήταν ακίνδυνες και πως δεν υπήρχε περίπτωση να τους "καρφώσει" στους ανωτέρους τους.

Παράλληλα, η ίδια έδωσε φωτογραφίες από τις συνομιλίες της με τους αστυνομικούς, οι οποίοι της αποκάλυπταν μυστικές αποστολές και τις έδιναν συμβουλές για το πως να αποφεύγει τους ελέγχους.

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.