Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

Μαρία Μπακοδήμου: Η απίστευτη προδοσία της φίλης της που δεν ξέχασε ποτέ

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι ανοιχτός άνθρωπος και πιστεύει στις φιλίες.Ωστόσο, η προδοσία που ένοιωσε από μια φίλη της την σόκαρε και δεν το έχει ξεχάσει παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε.
Περνάς περιόδους κατάθλιψης;
«Όχι. Περνώ πολύ δύσκολες ήμερες και αντιστοίχως δύσκολες ώρες. Είμαι πολύ ευπροσάρμοστη όμως, πολύ ευέλικτη και χαίρομαι για αυτό το χαρακτηριστικό μου. Προσπαθώ να ανταποκρίνομαι με δύναμη σε όλες τις δυσκολίες, γιατί τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική ζωή μπορεί να προδοθείς και αυτό σε καθηλώνει».
Πώς αντιδράς στις προδοσίες;
« Πάντα με αιφνιδιάζουν. Δεν τις θεωρώ δεδομένες. Είμαι πολύ ανοιχτή τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις προσωπικές σχέσεις. Εμπιστεύομαι τους ανθρώπους. Δεν θέλω καθόλου να γίνομαι καχύποπτη. Τους αφήνω να αποδείξουν ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη μου»
Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που σου έχει κάνει άνθρωπος;
«Το χειρότερο πράγμα μου το 'χει κάνει μια φίλη. Έστησε μια ολόκληρη ίντριγκα όταν γεννούσα τα παιδιά μου».
Δηλαδή;
«Έστειλε ανθοδέσμη στο μαιευτήριο με μια κάρτα που έλεγε «Μπορεί να μην το μεγαλώσουμε μαζί, αλλά να μας ζήσει». Το έκανε κατά τη γέννηση τόσο του πρώτου όσο και του δεύτερου γιου μου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πατέρας του παιδιού δεν ήταν ο άντρας μου αλλά ο άνθρωπος που έστειλε τα λουλούδια. Είναι σοκαριστικό...»
Είναι απόλυτα σοκαριοτικό.
«Το έκανε ένας άνθρωπος πολύ δικός μου που τον ένιωθα κοντά μου. Ήταν παρούσα μάλιστα τη στιγμή που έφτασαν οι ανθοδέσμες στο μαιευτήριο»
Πώς αντιδράσατε με το σύζυγο σου;
«Την πρώτη φορά το είδαμε σαν πλάκα. Φανταστήκαμε πως την έστειλε κάποιος τρελός θαυμαστής για να προκαλέσει αναστάτωση. Τη δεύτερη φορά μας τάραξε περισσότερο. Ανακαλύψαμε ποιος ήταν ο αποστολέας έπειτα από καιρό, όταν αυτό το άτομο είχε πλέον φύγει από τη ζωή μας για κάποιους άλλους λόγους. Φαινόταν ότι υπήρχαν προβλήματα, άλλα δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ποτέ ότι θα έφτανε μέχρι αυτό το σημείο»
Είναι λίγο ανατριχιαστικό όταν αντιλαμβάνεσαι ότι ένας άνθρωπος τόσο κοντινός σου λειτουργούσε τόσο ύπουλα και νοσηρά.
«Δεν φαντάζεσαι. Γιατί εγώ έχω πολύ καθαρή στάση απέναντι στους ανθρώπους. Δεν μπορώ να σκεφθώ αρνητικά για κάποιον, ακόμα κι αν μου έχει κάνει κακό. Δεν θα μπω σε καμιά διαδικασία ούτε ανταπόδοσης ούτε εκδίκησης. θεωρώ ότι είναι χαμένη δική μου ενέργεια. Η διπροσωπία υποδηλώνει την τραγική φάση στην οποία βρίσκεται ο άνθρωπος που λειτουργεί κατά αυτό τον τρόπο. Ό,τι βίωσα ήταν σοκαρίστηκα. Δεν πίστευα ότι μπορεί να συμβεί» αποκάλυψε στο Εγώ.Πηγή: gossip-tv.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.