Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

Γιάννης Μπέζος: «Υπήρξε χυδαιότητα, αλλά ας µην τους κάνουµε τη χάρη να ασχοληθούµε µαζί τους»

Ο Γιάννης Μπέζος μιλάει πρώτη φορά για την αποτυχία του σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστούσε με τον Πέτρο Φιλιππίδη το οποίο όμως έλαβε τέλος βιαστικά και άδοξα. Και ο ηθοποιός δεν μασάει τα λόγια του...Η τελευταία σειρά που κάνατε µε τον Πέτρο Φιλιππίδη έφαγε πολλά «πυρά» και κόπηκε άρον-άρον από τον Alpha.


Ήταν λάθος του καναλιού που βιάστηκε τόσο να κόψει τη σειρά. Μπορούσαν να γίνουν διορθωτικές κινήσεις - φταίξαµε κι εµείς που δεν προσέξαµε να γίνουν άµεσα. Ήταν ιδιαίτερο το θέµα της, έγιναν λάθη, αλλά τα λάθη είναι για να διορθώνονται. Όσο για τα «πυρά» που λες, ήταν έντονα από ό,τι έµαθα και κάποια στιγµή υπήρξε µέχρι και χυδαιότητα, αλλά ας µην τους κάνουµε τη χάρη να ασχοληθούµε µαζί τους. Ειλικρινά, δεν αξίζει καν τον κόπο.

Είδα ένα αφιέρωµα στο «Εκείνες κι εγώ» που έγινε στον ΑΝΤ1. Τι ωραίες εποχές...

Ωραίες εποχές, αλλά δεν έχει νόηµα να κοιτάς πίσω, πέρα από ένα γλυκό, τρυφερό αφιέρωµα. Προχωράµε µπροστά - αυτό έλεγα και στον Τζώνη Καληµέρη σε µια κουβέντα που κάναµε. Μπορούν να γίνουν σειρές µε λιγότερα µέσα, αρκεί να υπάρξει έµπνευση. Πρέπει να προχωράµε µε όσα εφόδια έχουµε, όχι να θυµόµαστε αυτά τα περασµένα µεγαλεία. Πάνε, πέρασαν αυτά.

Πηγή: Real

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.