Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

Οι κατάρες, το αίτημα της Αθηνάς και το «κονέ» μεταξύ Μίνας-Φρόσως (photos)

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στο φάκελλο «Τροχαίο Παντελή Παντελίδη» και σύμφωνα με καλά γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις
θα αποκαλυφθούν πολλά τις επόμενες ημέρες. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αστυνομία αλλά και η οικογένεια προσπαθούν με κάθε τρόπο να μάθουν με ποιο τρόπο έφθασαν οι επίμαχες φωτογραφίες στην εφημερίδα που δείχνουν τον Παντελή με την Μίνα και την Φρόσω στην πράσινη τσόχα τα ξημερώματα της μοιραίας νύχτας ωστόσο προσκρούουν σε τοίχο καθώς οι δημοσιογράφοι ως γνωστόν προστατεύονται από νόμο προστασίας των πηγών τους Το λεγόμενο «δημοσιογραφικό απόρρητο».

 Και ενώ ο πόλεμος στο instagram της Μίνας συνεχίζεται με κατάρες και απειλές από δεκάδες followers η οικογένεια είναι έτοιμη να προχωρήσει σε κίνηση ματ με σκοπό να λάμψει η αλήθεια. Μέσω τους δικηγόρου της η οικογένεια Παντελίδη σκοπεύει να ζητήσει εξέταση ΚΑΘ” ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΤΑΣΗ της Μίνας με την Φρόσω ενώπιον των ανακριτικών αρχών ώστε εφ” όσον πέσουν σε αντιφάσεις και ανακρίβειες να στοιχειοθετηθεί εναντίον τους κατηγορία για ψευδορκία αδίκημα που ως γνωστόν διώκεται ποινικά.


Πηγές που κρατούν για ευνόητους λόγους την ανωνυμία τους αναφέρουν με νόημα πως αυτός ήταν και ο λόγος που η Φρόσω Κυριάκου επισκέφθηκε πριν μήνες τον Ευαγγελισμό και προσπάθησε να έρθει σε επαφή με την Μίνα. Ώστε να υπάρξει μεταξύ τους συνεννόηση για να ακολουθηθεί κοινή γραμμή. Βέβαια τότε αυτό κατέστη αδύνατο γιατί η σοβαρότητα της κατάστασης της Αρναούτη δεν επέτρεπε καμία επικοινωνία.


Σύμφωνα πάντα με έγκυρες πληροφορίες μετά την δημοσίευση των επίμαχων φωτογραφιών επιχειρήθηκε νέα προσέγγιση μεταξύ των δύο γυναικών αυτή τη φορά μέσω κοινών τους φίλους που τους εμπιστεύονται απόλυτα και οι δύο. Οι επόμενες μέρες είναι βέβαιο πως θα είναι καταλυτικές για την εξέλιξη της υπόθεσης καθώς η Αθηνά Παντελίδη είναι πλέον σίγουρη πως έχουν ειπωθεί μεγάλα ψέματα και όπως αναφέρει σε κοντινά της πρόσωπα στη γειτονιά της Νέας Ιωνίας θα κάνει τα πάντα για να λάμψει η αλήθεια.
gossip-tv.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.