Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

Ο πιο sεxy αστυνομικός στον κόσμο είναι από την Κρήτη

Κατά καιρούς βλέπουμε διάφορα άρθρα στο διαδίκτυο που μας παραπέμπουν να δούμε τον πιο sεxy γιατρό, δικηγόρο κ.α.
Αυτή την φορά ο πιο sεxy αστυνομικός είναι Έλληνας και συγκεκριμένα από την Κρήτη. Ο λόγος για τον Γιάννη Παπαδάκη. Ξένα δημοσιεύματα έχουν κάνει αφιερώματα για εκείνον και τον χαρακτηρίζουν ως τον ωραιότερο αστυνομικό του κόσμου! Δικαίως, καθώς έχει ένα πολύ όμορφο πρόσωπο και ένα καλογυμνασμένο σώμα με αναλογίες μοντέλου.

Ο Γιάννης μίλησε στο allyou.gr για το τίτλο που του χάρισαν τα Μέσα λέγοντας: «Nαι, είναι αλήθεια. Στην αρχή που είδα κάποιες σχετικές δημοσιεύσεις σε σάιτ του εξωτερικού, μου έκανε εντύπωση. Μετά από λίγο διάστημα η συγκεκριμένη είδηση αναπαράχθηκε και από πολλά ελληνικά σάιτ. Εντάξει για εμένα αυτός ο ‘τίτλος’ δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Άλλωστε, η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό. Καθένας έχει διαφορετικά γούστα»!

Παρόλα αυτά δηλώνει παθιασμένος με τη δουλειά του και τονίζει: «Πρώτα απ’όλα, πρέπει να σέβεται τη στολή που φοράει. Να μην είναι υπερόπτης, να έχει τη διάθεση να ακούσει όλες τις πλευρές στο κάθε περιστατικό. Φυσικά ο αστυνομικός δεν υποκαθιστά τη δουλειά του δικαστή. Η δική μας δουλειά είναι να τους πηγαίνουμε στους δικαστές και όχι να δικάζουμε. Εκτός από όλα αυτά, για να έχω τη συνείδηση μου καθαρή στο κάθε περιστατικό, φροντίζω να εξαντλώ όλα τα ενδεχόμενα, έως ότου μπορέσω να βγάλω συμπέρασμα».

Δείτε φωτογραφίες του:
Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.