Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Μια διαφορετική επιστροφή του Φιλ Κόλινς (photos)

Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, ο Βρετανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Φιλ Κόλινς,
ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς της γενιάς του αποφάσισε να κυκλοφορήσει όλες τις καινούργιες εκδόσεις των remastered σόλο άλμπουμ του εγκαινιάζοντας έτσι την επιστροφή του στη μουσική σκηνή από την οποία είχε αποσυρθεί το 2011.

Μη βιαστείτε να πείτε πως πρόκειται για μια από τα ίδια. Σύμφωνα με το Boredpanda o Φιλ, γνωστός για τις κλασσικές πια μπαλάντες του «Against all odds», «In the Air Tonight» και «Another day in paradise» προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και εκτός από τα τραγούδια επανακυκλοφόρησε και τα εξώφυλλα των σόλο άλμπουμ του.

Οπως μπορεί πολύ εύκολα να διαπιστώσει ο κάθε μουσικόφιλος ο χρόνος έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια στο πρόσωπο του σπουδαίου αυτού ερμηνευτή οποίος άφησε την καριέρα του για να μεγαλώσει τα δυο αγόρια του που τότε ήταν 11 και 14 ετών.

«Η μεγαλύτερη κόρη μου, η Τζόλι μου είπε, όταν αποσύρθηκα: Είναι επικίνδυνο να σταματήσεις να κάνεις αυτό που κάνεις, γιατί αυτό είσαι. Όφειλα στον εαυτό μου αυτό το διάλειμμα. Ήθελα επίσης να μεγαλώσω τα δύο μου αγόρια, που ήταν πολύ μικρά τότε. Τώρα είναι 14 και 11, αλλά γι’ αυτό αποσύρθηκα. Ήθελα να είμαι πατέρας για πρώτη φορά, ένας κανονικός πατέρας» δήλωσε ο 65χρονος σήμερα μουσικός ανακοινώνοντας έτσι την επιστροφή του στη μουσική σκηνή.

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.