Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

Γιάννης Βόγλης: Αυτό ήταν το ανεκπλήρωτο όνειρο του ηθοποιού

O Γιάννης Βόγλης «έφυγε» από την ζωή στα 79 του χρόνια μετά από πολλές ημέρες νοσηλείας στο Ιπποκράτειο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso» ο ηθοποιός άφησε πίσω του ένα ανεκπλήρωτο όνειρο. Ο Γιάννης Βόγλης σχεδίαζε την κινηματογραφική «επιστροφή» της ταινίας «Κορίτσια στον Ήλιο» με την ατάκα-σταθμό “στάσου μύγδαλα”. Η είδηση έγινε γνωστή από την Anne Lonnberg, την τότε 17χρονή ξανθιά συμπρωταγωνίστρια του.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα, έμαθε για τον θάνατο του ηθοποιού, μέσω των δημοσιογράφων: «Είχα αρχίσει να ανησυχώ, γιατί του είχα στείλει δύο e-mails και δεν είχε απαντήσει. Είναι άλλο όμως να υποψιάζεσαι και άλλο να ακούς κάτι τέτοιο. Δεν το πιστεύω. Έχω συγκλονιστεί».Η Σουηδή συμπρωταγωνίστρια του ηθοποιού, συντετριμμένη συνέχισε λέγοντας πως όταν τον είδε από κοντά πριν ένα χρόνο, αντιλήφθηκε πως έδειχνε αδύναμος: «Είδα ότι είχε χάσει βάρος κι ότι δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Επέλεξα να αστειευτώ για να ελαφρύνω την ατμόσφαιρα. Του είπα “Γιάννη, πρέπει να σταματήσεις να καπνίζεις”».

Τέλος, η Anne αποκάλυψε για το σενάριο της συνέχισης της ταινίας: «Μου είπε ότι θα μου έστελνε τη σύνοψη από το σκριπτ που ετοίμαζε για τη δεύτερη ταινία. Ζήτησε την άποψη μου, γιατί κι εγώ εδώ και χρόνια ασχολούμαι με την συγγραφή σεναρίων. Ήθελε την αντικειμενική ματιά μου. Μου έστειλε μια σύνοψη 5-6 σελίδων και του είπα ότι πίστευα πως θα ήταν λάθος αυτό που είχε στο μυαλό, να δείχνει δηλαδή την Άναμπελ και τον βοσκό να έχουν ερωτική σχέση ενώ ήταν πια προχωρημένης ηλικίας. Θα προτιμούσα να έδειχνε ότι είχαν δημιουργήσει μια ισχυρή φιλία».

Δυστυχώς, ο χαμός του ηθοποιού άφησε τα σχέδια του ανεκπλήρωτα.

Πηγή: peoplegreece

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.