Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Παντελής Παντελίδης: Έξαλλη η Μυρσίνη Αρναούτη - Το στοιχείο που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα!

Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου του Παντελή Παντελίδη αναμένονται τις προσεχείς ημέρες.
Η Μίνα Αρναούτη έχει πλέον ανακτήσει πλήρως την επικοινωνία της με το περιβάλλον και φαίνεται πως υπάρχει έντονη δυσφορία από πλευράς της κοπέλας, μετά τις δηλώσεις του νέου δικηγόρου της οικογένειας Παντελίδη, Χαράλαμπου Λυκούδη, ότι δεν οδηγούσε ο τραγουδιστής το μοιραίο τζιπ.


Όπως ανέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής «Με το καλημέρα» στο «Ε», «μαθαίνω ότι το κορίτσι έγινε έξω φρενών, την πείραξε πάρα πολύ. Είχε μια αντίδραση πάρα πολύ έντονη, ενώ βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου και αυτό δείχνει ότι στην κατάθεσή της το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πει πως οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης».

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής μετέφερε μία ακόμα σημαντική πληροφορία: «Η ασφαλιστική εταιρεία που ήταν ασφαλισμένο το αυτοκίνητο στο όνομα του Αντώνη Ρέμου δεν είναι σίγουρο ότι θα στραφεί εναντίον της οικογένειας Παντελίδη ή του οδηγού, όποιος κι αν ήταν αυτός. Υπάρχει περίπτωση να αποζημιώσει τους πάντες, χωρίς να στραφεί εναντίον κανενός».

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι αν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, πράγμα που, όμως, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, αλλάζουν όλα τα δεδομένα της υπόθεσης...

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.