Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016

To μέγεθος του άντρα ή της… γυναίκας καθορίζει τον οργασμό;

Το μέγεθος μετράει για τις γυναίκες αλλά όχι έτσι όπως νομίζαμε μέχρι σήμερα…Νέα έρευνα από το Οχάιο αποκαλύπτει ότι το… γυναικείο μέγεθος είναι αυτό που καθορίζει τον οργασμό!

Και τι εννοούμε όταν λέμε «γυναικείο μέγεθος»; Το μέγεθος της κλειτορίδας είναι αυτό που… κινεί τα νήματα της σεξουαλικής ικανοποίησης!

Οι ερευνητές εξέτασαν 30 γυναίκες με μέση ηλικία τα 32 έτη, από τις οποίες οι 10 είχαν δηλώσει ότι αντιμετωπίζουν σημαντική δυσκολία να φτάσουν στον οργασμό.


Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν δυσκολία να επιτύχουν οργασμό, το μέγεθος της κλειτορίδας είναι μικρότερο. Παράλληλα, παρατηρήθηκε ότι η κλειτορίδα τους βρίσκεται σε μεγαλύτερη απόσταση από τον κόλπο, κάτι που επιβραδύνει τη διέγερση της κλειτορίδας κατά τη διάρκεια του σεx.


Οι μελετητές τονίζουν ότι και το μέγεθος αλλά και η θέση της κλειτορίδας παίζουν τεράστιο ρόλο στον οργασμό και αποκαλύπτουν ότι δεν υπάρχει σημείο G παρά μόνο σημείο Κ, που είναι η κλειτορίδα, η πηγή της σεξουαλικής απόλαυσης για τη γυναίκα.

Πηγή faysbook.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.