Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Γεννήθηκε ο γιος του συγκυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου, Κωνσταντίνου Πανανά

Δέκα μόλις ημέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του...Η γυναίκα του Κωνσταντίνου Πανανά, του συγκυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου που συνετρίβη στην Κίναρο, γέννησε την Τετάρτη το δεύτερο παιδί τους.

Η Μαριάννα Πανανά έφτασε το πρωί στο μαιευτήριο μαζί με τον μεγάλο της γιο, Παναγιώτη, και την οικογένειά της. Λίγες ώρες αργότερα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3,280 κιλών, το οποίο θα πάρει και το όνομα του μπαμπά του.


Υπενθυμίζεται, ότι ο 34χρονος Κωνσταντίνος Πανανάς είχε αλλάξει την ημερομηνία του ταξιδιού του για να είναι δίπλα στη γυναίκα του αυτές τις ημέρες και έτσι μπήκε στη μοιραία πτήση της 11ης Φεβρουαρίου.

Ανακοινώνοντας τον ερχομό του γιου του Κωνσταντίνου Πανανά, ο θεράπων ιατρός και μέλος του Δ.Σ. της Κλινικής «ΡΕΑ», κ. Κακαλέτρης Δημήτριος, δήλωσε: «Έχοντας βιώσει μια εθνική τραγωδία, μόλις προ ολίγων ημερών, δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Η κλινική μας έχει την κοινωνική και ηθική υποχρέωση να στηρίξει την οικογένεια του Κωνσταντίνου Πανανά, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Κλινική «ΡΕΑ», αλλά και εφ' όρου ζωής. Ήταν μια απόφαση που λάβαμε χωρίς δεύτερη σκέψη».


Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.