Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Γιάννης Ζουγανέλης: Η συγκίνηση για τον Χατζησάββα και η ενόχληση του με τα σχόλια του Κρανιδιώτη! (video)

Γιάννης Ζουγανέλης: Η συγκίνηση για τον Χατζησάββα και η ενόχληση του με τα σχόλια του Κρανιδιώτη
Στη κάμερα του «Πρωινού» μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης. Με αφορμή τα ομοφοβικά σχόλια του Φαήλου Κρανιδιώτη αλλά προς τον σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα, κώστα Φαλελάκη...
  O Γιάννης Ζουγανέλης αναφέρθηκε με συγκινητικά λόγια στον ηθοποιό που πριν λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή ενώ δεν έκρυψε την ενόχληση του για τις απόψεις αλλά και τους χαρακτηρισμούς του γνωστού δικηγόρου και πρώην συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά.

«Ο Μηνάς Χατζησάββας ήταν ότι καλύτερο υπήρχε στο θέατρο από άποψη αξιοπρέπειας. Ο σύντροφός του, ο Κώστας Φαλελάκης, ένας εξαιρετικός ηθοποιός… δεν προσέβαλαν, δεν έκαναν καμία πρόκληση. Είμαι σαφέστατα υπέρ του συμφώνου συμβίωσης και στην Κυπρό υπάρχει. Τι είναι αυτό που μας κάνει να αντιδράμε σε κάτι πάρα πολύ λογικό; Και στρέιτ υπάρχουν χυδαίοι και ομοφυλόφιλοι υπάρχουν χυδαίοι, δεν μιλάει για τη χυδαιότητα των στρέιτ κανείς. Αυτός της ΝΔ -δεν θέλω να πω ούτε το όνομά του- είναι ότι χειρότερο υπάρχει και λυπάμαι τα Μέσα που του δίνουν τη δυνατότητα να έχει και εικόνα και να τον γνωρίζει ο κόσμος. Δε λες αυτή τη φράση που είπες, είναι ντροπή και είναι και νομικός. Ντρέπομαι που βγαίνει και μιλάει με ένα χυδαίο τρόπο σε ένα νεκρό που έχει προσφέρει τόσα σε αυτόν τον τόπο μέσα από την τέχνη του και να κρίνεται με αφορμή το σύμφωνο συμβίωσης από έναν άνθρωπο που πείτε μου τι έχει κάνει! Ντρέπομαι! Ντρέπομαι! Ντρέπομαι», είπε στη κάμερα του "Πρωινού".


 

toratora.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.