Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

Το πρώτο teaser του Game of Thrones προμηνύει την μεγάλη επιστροφή! (video)

Το πρώτο teaser του Game of Thrones προμηνύει την μεγάλη επιστροφή
Είχανε δεν είχαν στο HBO κατάφεραν να κάνουν το Game of Thrones τη σειρά του ενός χαρακτήρα...
Με τον τρόπο που τέλειωσε ο 5ος κύκλος, έκαναν τους πάντες να αφήσουν στην άκρη όλα τα υπόλοιπα πρόσωπα της ιστορίας και να επικεντρωθούν σε έναν. Αυτό το πεντάμηνο που έχει περάσει όλα κινούνται γύρω από τον Jon Snow. Ακόμα και το πρώτο poster που είδαμε τις πρόαλλες αυτό είχε.

Βάλαμε κι εμείς βέβαια το χεράκι μας σε όλη αυτή τη Χιονομανία. Κι επειδή φτάσαμε κιόλας Δεκέμβριο και δε μένει τίποτα λιγότερο από τέσσερις μήνες και 10 μέρες για να ξεκινήσει ο 6ος κύκλος, το πρώτο teaser trailer που έδωσε στη δημοσιότητα το HBO έχει πρόσωπα που έχουμε να δούμε καιρό, έχει πρόσωπα που δεν ξέρουμε τι τους επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά κυρίως έχουμε Jon Snow.

Το βίντεο ξεκινάει με τον Jon Snow να στέκεται αγέρωχος και να κοιτάζει με αυτό το πάντα θλιβερό βλέμμα προς αυτά που ίσως έρχονται, αλλά το παρελθόν έχει ήδη γραφτεί. Το μέλλον είναι που θα έρθει αλλιώς από αυτό που το περιμένουν όσοι έγραψαν το παρόν. Στο τέλος βλέπουμε τις μαχαιριές που του ρίχνουν, αλλά και όλα τα χτυπήματα που έχουν δεχτεί οι Stark, καθώς το οραματικό βλέμμα του Bran Stark περνάει φευγαλέα και ακούγεται η φωνή του να λέει «Δεν έχουν ιδέα τι πρόκειται να συμβεί».


toratora.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.