Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015

Spaghettini integrale με τόνο!

Spaghettini integrale με τόνο από την Αργυρώ!
Μια μακαρονάδα που θα σε ενθουσιάσει....Υλικά συνταγής

1 συσκευασία spaghettini integrale
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
12 ντοματίνια κομμένα στη μέση (βελανίδια)
1 ντομάτα τριμμένη
2 συσκευασίες ψιλοκομμένες ντομάτες
4 κ.σ. ελαιόλαδο
250 γρ. φρέσκα ψιλά φασολάκια
1/2 φλ. ελιές φιλέτο
1 συσκευασία τόνος σε νερό
2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 κ.σ. κάπαρη ψιλή
λίγο αγουρέλαιο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι



Εκτέλεση

Ζεματίζουμε τα φασολάκια σε αλατισμένο νερό για 5' και τα στραγγίζουμε.

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 1' λιγότερο από όσο αναγράφεται στη συσκευασία.

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε την πιπεριά και σοτάρουμε για 2'.

Προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα και τα ζεματισμένα φασολάκια. Αφήνουμε για 3-4' σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα, τις ψιλοκομμένες ντομάτες και τις ελιές, ανακατεύουμε και βράζουμε για 8'.

Στραγγίζουμε τον τόνο από το νερό. Τον θρυμματίζουμε και τον ρίχνουμε στη σάλτσα με τις ελιές και την κάπαρη.

Όπως στάζουν τα βρασμένα ζυμαρικά τα ρίχνουμε στη σάλτσα με τα νερά που στάζουν. Ανακατεύουμε σε δυνατή φωτιά για 1'. Τέλος, πασπαλίζουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό και περιχύνουμε με ελαιόλαδο. Τρίβουμε μπόλικο πιπέρι, αλατίζουμε και σερβίρουμε αμέσως.

argiro.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.