Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

Η Rihanna είναι η πιο στριμαρισμένη τραγουδίστρια στο Spotify για το 2015

Η Rihanna είναι η πιο στριμαρισμένη τραγουδίστρια στο Spotify για το 2015 

Τι κι αν το 2015 δεν περιελάμβανε κανένα ίχνος καινούργιας δουλειάς από εκείνη; Τι κι αν δεν έβγαλε ούτε ένα νέο single, με εξαίρεση το αμφιλεγόμενο Bitch Better Have My Money και το American Oxygen;

Η Rihanna έχει χτίσει την δυναμική της και ξέρει ότι μπορεί και στις χρονιές που θα είναι μια υποτονική παρουσία να βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις στατιστικών κατηγοριών και να κυριαρχεί στο μουσικό στερέωμα. Για την ακρίβεια η Rihanna που την είδαμε για πρώτη φορά το 2006, έκανε τους πρώτους 7 δίσκους της μέσα σε 8 χρόνια και τα τελευταία δύο δεν έχει κάτι καινούργιο να επιδείξει.

Άλλες ασχολίες της έχουν πάρει την προσοχή, αφού ασχολείται περισσότερο με τα fashion brands της και επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες. Ό,τι κι αν κάνει όμως, παραμένει ένα μουσικό κεφάλαιο και γι΄αυτό το 2015 την έφερε σε μια κορυφή. Το Spotify ανακοίνωσε ότι η Rihanna είναι η τραγουδίστρια με τα περισσότερα streaming (1 δισεκατομμύριο για την ακρίβεια) και με 57 εκατομμύρια ακροατές. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Taylor Swift δεν έχει συμπεριληφθεί στη λίστα του Spotify, αφού είναι σε άλλη εφαρμογή, αλλά και πάλι είναι εντυπωσιακό ότι στα πολύ μέτρια της η Rihanna είναι πρώτη.

Όσον αφορά τους άντρες καλλιτέχνες, ο Drake βρέθηκε στην κορυφή με 1.8 δισεκατομμύρια streaming, ενώ το τραγούδι Lean On από τους Major Lazers το κατέβασαν 540 εκατομμύρια φορές.

toratora.grΣτήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.