Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

Ποια Ελληνίδα ηθοποιός ασχολείται μόνο με αγροτικές δουλειές τώρα; (photos)


Ποια Ελληνίδα ηθοποιός ασχολείται μόνο με αγροτικές δουλειές τώρα;
Η ηθοποιός δε ζει πλέον στην Αθήνα, αλλά σε ένα χωριό στη Βόρεια Εύβοια, όπου ασχολείται μόνο με αγροτικές δουλειές... Το ότι δεν σε αναγνωρίζουν δεν σε ενοχλεί;

«Με ευχαριστεί το ότι δεν με αναγνωρίζουν. Η φωνή μου δεν έχει αλλάξει και με γνωρίζουν από αυτή, μου το λένε, όπως και από το βλέμμα μου. Με θυμούνται ακόμα από το «Λούνα Παρκ», όσοι επιζούν. (Γέλια.) Είναι άσχημο κομμάτι της δουλειάς, αλλά τι να κάνεις, να πας να κλειστείς στο σπίτι σου για να είσαι ελεύθερος; Δεν υπήρξα ποτέ σοβαροφανής, δεν είμαι, θα κάνω την τρέλα μου. Έχω μάθει να αυτοσαρκάζομαι, γι' αυτό έχω δικαίωμα να έχω και χιούμορ, χωρίς αυτό δεν ζω».

Πώς περνάει ο χρόνος σου στην επαρχία, που μένεις μόνιμα;

«Ασχολούμαι με τις αγροτικές δουλειές. Έχω 4 στρέμματα κτήμα και τα περισσότερα τα κάνω μόνη μου σ' αυτό».

Τηλεόραση πόσα χρόνια έχεις να κάνει;

«Ψάχνω σε δεκαετίες να σου πω. Είχα κάνει μια φιλική συμμετοχή σε ένα καθημερινό, αλλά πηγαίνοντας πίσω, δεν θυμάμαι ποια είναι η τελευταία δουλειά που έκανα στην τηλεόραση, θα ήθελα τώρα να κάνω τηλεόραση, και μάλιστα μια τρελή κωμωδία, το έχω ανάγκη. Έχω κάνει δύο καριέρες, μία στην παιδική ηλικία και μία μεγαλύτερη. Τις έκανα... τελείωσε... Τώρα, που έχω φτάσει σε αυτή την ηλικία, μπορεί να κάνω και τρίτη καριέρα».
gossip-tv.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.