Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015

Το αρρωστημένο σχέδιο των τζιχαντιστών: Έτσι θέλουν να κυβερνήσουν τον πλανήτη (photos)

Το αρρωστημένο σχέδιο των τζιχαντιστών: Έτσι θέλουν να κυβερνήσουν τον πλανήτη
Κράτος «σοβιετικού τύπου» ονειρεύεται το Ισλαμικό Κράτος - Οργανωμένο οικονομικό πλάνο με εκμετάλλευση πόρων όπως το πετρέλαιο και τα αρχαία - Εκπαίδευση παιδιών και μετεκπαίδευση «βετεράνων μαχητών» στα σύγχρονα όπλα....
Το μεγαλεπήβολο σχέδιο των τζιχαντιστών του ISIS για το πώς θα κυβερνήσoυν υπό την τυραννία τους τον πλανήτη, έφερε το φως της δημοσιότητας η Guardian, προκαλώντας σοκ και ανατριχίλα.

Στο έγγραφο 24 σελίδων με τίτλο «Αρχές για τη διοίκηση του Ισλαμικού Κράτους» αναλύεται λεπτομερώς ο τρόπος οικοδόμησης ενός κράτους βάσει του σοβιετικού μοντέλου, με αναλυτικές οδηγίες για την εκπαίδευση, τους φυσικούς πόρους, τη βιομηχανία, τη διπλωματία, την προπαγάνδα, την υγεία και το στρατό.

Παράλληλά, καταγράφεται η φιλοδοξία του ISIS να γίνει η πιο πλούσια οργάνωση τζιχαντιστών τα τελευταία 50 χρόνια, αλλά και η σημασία της δημιουργίας εγκαταστάσεων για «κανονικά στρατεύματα και βετεράνους μαχητές».Σύμφωνα με τους τζιχαντιστές, οι βετεράνοι πρέπει να εκπαιδεύονται 15 ημέρες κάθε χρόνο στα σύγχρονα όπλα, όπως και σε αυτά που χρησιμοποιεί ο εχθρός, στο στρατιωτικό σχεδιασμό, αλλά και στη στρατιωτική τεχνολογία.

Σχετικά με την εκπαίδευση των παιδιών, το Ισλαμικό Κράτος σκοπεύει να τα μυήσει στην «τέχνη του πολέμου», κάτι βέβαια που έχει θέσει ήδη σε εφαρμογή αν αναλογιστεί κανείς τα βίντεο που δίνουν στη δημοσιότητα.

«Το ISIS πρέπει να αναπτύξει μια ισλαμική κοινωνία με βάση τη σαρία, ενώ η νέα ισλαμική γενιά πρέπει να μπορεί να στηρίξει το έθνος και το μέλλον της, χωρίς να χρειάζεται τις ειδικότητες της Δύσης», σημειώνεται.«Η ανακοίνωση ίδρυσης του χαλιφάτου υποχρεώνει όσους φτάνουν στη γη της τζιχάντ να ενισχύουν την καρδιά τους - και μέσω αυτής και το μυαλό τους – συγκεντρώνοντάς τους, παρά τη διαφορά στο χρώμα τους κάτω από μία σημαία, μία λέξη και ένα χαλίφη», αναφέρεται επίσης χαρακτηριστικά στο έγγραφο που έδωσε στους δημοσιογράφους της βρετανικής εφημερίδας ο ακαδημαϊκός Αϋμέν αλ-Ταμίμι, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο συγκεντρώνει όλα τα έγγραφα των τζιχαντιστών που κυκλοφορούν.

Ο Ταμίμι υποστηρίζει μάλιστα ότι περίπου 300 από αυτά που έχει στην κατοχή του, φωτογραφίζουν την πρόθεση του Ισλαμικού Κράτους να δομήσει ένα κράτος βασισμένο στη «ριζοσπαστική θεολογία».

Από την πλευρά του, ο απόστρατος στρατηγός Στάνλεϊ ΜακΚρίσταλ δήλωσε στην Guardian: «Αν πρόκειται για γνήσιο έγγραφο, είναι συναρπαστικό και όλοι πρέπει να το διαβάσουν, ειδικά οι νομοθέτες της Δύσης. Αν η Δύση δει το Ισλαμικό Κράτος σαν μία στερεοτυπική ομάδα ή σαν ψυχοπαθείς δολοφόνους, τότε κινδυνεύουμε δραματικά να τους υποτιμήσουμε», συμπληρώνοντας: «Δεν απέχει πολύ από το έργο του Μάο, τις πρακτικές του Χο Τσι Μιν».

Την ίδια ώρα, ο Τσάρλι Γουίντερ, αναλυτής του Πανεπιστημίου της Τζόρτζια που διάβασε το καταστατικό, υπογράμμισε ότι το Ισλαμικό Κράτος «απέχει κατά πολύ από ένα στρατό παράλογων και αιμοδιψών φανατικών. Το ISIS είναι μία βαθιά μεθοδική πολιτική οργάνωση με καλά σχεδιασμένη και πολύπλοκη δομή».«Οι στρατιωτικοί ηγέτες δεν πρέπει να αποθαρρύνονται, να δειλιάζουν, να έχουν δισταγμούς, ή αμφιβολίες γιατί είναι το παράδειγμα ότι οι μουτζαχεντίν καλούνται όπου φουντώνει η μάχη», αναφέρεται σε άλλο σημείο του εγγράφου, απευθυνόμενο τους μαχητές της αδίστακτης τρομοκρατικής οργάνωσης.Ειδική αναφορά γίνεται τέλος και στους πόρους του ISIS, το οποίο μέσω της παράνομης πώλησης πετρελαίου από τα διυλιστήρια που ελέγχει, αλλά και αντικειμένων από τους αρχαιολογικούς χώρους των περιοχών που έχει καταλάβει, χρηματοδοτεί την εκστρατεία τρόμου.

«Δεν επιτρέπεται σε κάποιον που δεν έχει δηλώσει υποταγή στο χαλίφη να επενδύσει στο πετρέλαιο ή στο φυσικό αέριο στα εδάφη μας, αλλά του επιτρέπεται να παράγει και να πουλά οτιδήποτε σχετικό έχοντας αγοράσει πετρέλαιο από το Ισλαμικό Κράτος, όπως ακριβώς έχει τη δυνατότητα να το πουλά έξω από το κράτος μας. Δεν επιτρέπεται ακόμα να σκάψει για χρυσό ή αρχαία, εκτός και αν έχει λάβει άδεια από το αρμόδιο τμήμα των πόρων, οπότε και ό,τι βρεθεί θα πρέπει να κατασχεθεί για το συμφέρον του ταμείου», ξεκαθαρίζουν οι τζιχαντιστές...

newsbomb.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.