Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015

Συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου! (photos)

Συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
Επτά χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος έπεσε νεκρός από τα αστυνομικά πυρά και χιλιάδες πολίτες τιμούν τη μνήμη του με πορείες σε ολόκληρη τη χώρα...Ένταση στην πορεία μνήμης στην Αθήνα

Ολοκληρώθηκε το μαθητικό συλλαλητήριο στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, με αφορμή την επέτειο της συμπλήρωσης επτά χρόνων από τη δολοφονία του. Η πορεία πραγματοποιήθηκε σε ειρηνικό κλίμα, ωστόσο δεν έλειψαν και τα επεισόδια, όταν μια ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε διμοιρία των ΜΑΤ με πέτρες.

Οι νεαροί κλότσησαν και έσπασαν κιγκλιδώματα, ενώ οι δυνάμεις των ΜΑΤ προσπαθούσαν να τους απωθήσουν.Μολότοφ στο κέντρο της ΘεσσαλονίκηςΟλοκληρώθηκε λίγο μετά τις 3.30 η πορεία που έγινε στη μνήμη του αδικοχαμένου Αλέξη Γρηγορόπουλου, ωστόσο τεταμένη είναι αυτή την ώρα η ατμόσφαιρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς άτομα που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις έβαλαν φωτιά σε κάδους στην περιοχή της Καμάρας και τους έσπρωξαν στη μέση του δρόμου.

Οι άγνωστοι, μάλιστα, πέταξαν και μολότοφ στους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών.

Αναίμακτη η πορεία στην Πάτρα

Η πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στην Πάτρα ολοκληρώθηκε χωρίς να γίνει το παραμικρό επεισόδιο, με τις δυνάμεις της αστυνομίας να παρακολουθούν διακριτικά τους συγκεντρωμένους.


Οι συγκεντρώσεις ξεκίνησαν από τις 11.00 το πρωί από το πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίνθου και ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας.

newsbomb.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.