Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

Τι κάνει τώρα η πρωταγωνίστρια της «Λάμψης» κόρη του Γιάννη Ευαγγελίδη; (photo)

Τι κάνει τώρα η πρωταγωνίστρια της «Λάμψης» κόρη του Γιάννη Ευαγγελίδη;Για την κόρη του, Καλλιόπη Ευαγγελίδη, με την οποία κάποτε πρωταγωνιστούσε μαζί της στη "Λάμψη" μίλησε ο Γιαννης Ευαγγελίδης στο Λοιπόν... Η κόρη σας, Καλλιόπη Ευαγγελίδη, επίσης ηθοποιός, πού βρίσκεται;

«Η Καλλιόπη είχε προτεραιότητα να κάνει οικογένεια, κάτι που μου έλεγε από τα 25 της χρόνια. Είναι Λέων στο ζώδιο και είμαστε γεννημένοι την ίδια μέρα. Από 22 χρονών έπαιρνε πολύ καλό μισθό παίζοντας στη «Λάμψη», χρήματα που εγώ δεν τα έπαιρνα σχεδόν ποτέ και είχε μεγάλη απήχηση στον κόσμο».

Πώς σας φαινόταν αυτό;

«Το αντιμετώπισα φυσιολογικά και μου άρεσε. Αν έπαιρνα 500.000 δραχμές σ' ένα επεισόδιο, εκείνη την εποχή, εκείνη μπορεί να έπαιρνε 1.000.000 δραχμές. Μου έλεγε από μικρή ότι θέλει να κάνει οικογένεια, δεν θέλει να κουβαλάει στην πλάτη της μια δόξα, όπως έβλεπε συναδέλφους, που έμειναν άκληρες. Αγάπησε έναν άνθρωπο από τις Σέρρες, πήγε κι έμεινε εκεί, έκανε 3 παιδιά. Ασχολείται με το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, παίρνει το πτυχίο Θεατρολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και κάνει μια καθημερινή εκπομπή σε ένα τοπικό ραδιόφωνο».


gossip-tv.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.