Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015

Πόλεμος Λιβιεράτου Αδάμ (photo)

 
Στα άκρα έχει οδηγηθεί η οικογενειακή διαμάχη του Λάμπη Λιβιεράτου με την Εύη Αδάμ, που δίνουν πλέον «ραντεβού» στις δικαστικές αίθουσες. Η φωτογράφιση του γνωστού μοντέλου με τις κόρες τους, Νεφέλη και Δανάη, για λογαριασμό γνωστής εταιρίας κοσμημάτων, «φούντωσε» την κόντρα του πρώην ζευγαριού, με τον τραγουδιστή να βρίσκεται ήδη σε διαδικασία διεκδίκησης της συνεπιμέλειας των παιδιών του.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος, με ένα «αγανακτισμένο» post στο διαδίκτυο, κάνει έμμεση επίθεση στην πρώην σύζυγό του. Ισχυρίζεται ότι δεν του ζητήθηκε η άδεια για τη φωτογράφιση των κοριτσιών, χρησιμοποιώντας τις λέξεις «σέξι» και «ημίγυμνες». «Αναγκάζομαι να πάρω μια θέση δημόσια, με αφορμή διάφορα που γράφονται και ακούγονται για μένα και τα ανήλικα παιδιά μου, μετά από μια φωτογράφιση που έκανε μαζί τους η πρώην σύζυγός μου και μητέρα τους εν αγνοία μου. Ειλικρινά δεν θυμάμαι να έχω ανεβάσει το παιδί μου ημίγυμνο να τραγουδήσει ή με ιδιαίτερα σέξι εμφάνιση και δεν θυμάμαι να έχω κάνει κάποια σέξι φωτογράφιση με τις ανήλικες κόρες μου, ώστε να πρέπει να κριθώ αυστηρά ή ακόμη και να κατηγορηθώ γι' αυτό εάν πρέπει» σημειώνει στην ανάρτησή του.

Νομικές διαδικασίεςΗ Εύη Αδάμ, μετά τον σάλο που ξέσπασε, πήρε θέση, λέγοντας: «Οι κόρες μου ήθελαν να δουν πώς είναι η δουλειά του μοντέλου. Είδα τις φωτογραφίες και μου άρεσαν πάρα πολύ». Aνθρωποι από το στενό περιβάλλον του Λάμπη Λιβιεράτου επιβεβαιώνουν στην «Espresso» ότι ο τραγουδιστής έχει προχωρήσει τις νομικές διαδικασίες για τη συνεπιμέλεια της 15χρονης Νεφέλης και της 13χρονης Δανάης. Σύντομα, λοιπόν, το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι θα βρεθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων, παρουσία των παιδιών τους, που θα ερωτηθούν -όπως ορίζει ο νόμος- για το τι επιθυμούν και τα ίδια.

espressonews.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.