Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Συνέβη Τετάρτη βράδυ. Ποιος είναι αυτός ο άντρας δίπλα σου Κωνσταντίνα; (photo)

Όρεξη για νυχτοπερπατήματα είχε το βράδυ της Τετάρτης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια ήταν ιδιαίτερα κομψά ντυμένη και μάλιστα σχολιάστηκε κολακευτικά το γούνινο παλτό της το οποίο φημολογήθηκε αργότερα στα κοσμικά πηγαδάκια της Στοάς Σπυρομίλιου πως ήταν δημιουργία γνωστού οίκου μόδας.
Η Ντίνα του Σαββατοκύριακου πάντως δεν είχε όρεξη για πολλές συζητήσεις ούτε για ατελείωτες πόζες στους φωτογράφους. Ίσως βέβαια το γεγονός αυτό να οφείλεται και στην κούραση των τελευταίων ημερών καθώς προετοιμάζει πυρετωδώς τις εορταστικές εκπομπές του «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» καθώς κάποιες θα είναι μαγνητοσκοπημένες. Προφανώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σκέφτεται για τις γιορτινές ημέρες κάποια ολιγοήμερη εξόρμηση εκτός Αθηνών.
Έτσι πήρε τον καλό της φίλο – ακόλουθο σε πολλές της εξόδους Γιάννη Βότσαρη και ήπιαν το ποτά τους σε σικ bar restaurant στο κέντρο της Αθήνας. Νωρίτερα η Ντίνα είχε παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση «Άνδρες έτοιμοι για όλα» μαζί με τον επίσης φίλο της, πανελίστα της εκπομπής της και επίσης ακόλουθο σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις Παύλο Σταματόπουλο.gossip-tv.gr


 

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.