Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

Έλενα Ράπτη: Η νέα έξοδος με κοντό φόρεμα και τα φιλιά με τον αγαπημένο της (photo) Τη νέα τους κοινή έξοδο έκαναν η Έλενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας. Το ζευγάρι που κατά καιρούς τα δημοσιεύματα τους θέλουν να τραβούν χωριστούς δρόμους, παραμένουν μαζί και τρελά ερωτευμένοι.
Η Βουλευτής και ο τραγουδιστής βρέθηκαν στο «Κέντρο Αθηνών» και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το περιοδικό ΟΚ, η Έλενα Ράπτη με κοντή σέξι φούστα και έντονο κραγιον ξεχώρισε για άλλη μια φορά. Όσο για τον Λούκα Γιώρκα, δεν ξεκόλλησε στιγμή από το πλευρό της αγαπημένης του.

                                             


«Δεν με ρώτησε κανείς αν ισχύει η φήμη του χωρισμού μας ή όχι. Η αλήθεια είναι ότι τελευταία, λόγω των υποχρεώσεων μου για τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, δεν ταξίδευα τόσο συχνά, όσο στις αρχές του καλοκαιριού, κοντά στον Λουκά στην Κύπρο. Επίσης, πέρασα λίγες μέρες οικογενειακών διακοπών στην Χαλκιδική, στα μέσα Αυγούστου, στις οποίες ο Λουκάς αδυνατούσε να ακολουθήσει, εξαιτίας προγραμματισμένων του συναυλιών στην Κύπρο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουμε προβλήματα στη σχέση μας ότι δεν είμαστε πλέον μαζί» είχε δηλώσει η Έλενα Ράπτη σε παλαιότερη συνέντευξη της.

                                                 
                      


                              

toratora.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.