Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015

Πήραν την απόφασή τους: Αυτό θα είναι ένα από τα ονόματα του γιου των Kardashian-West!

Πήραν την απόφασή τους: Αυτό θα είναι ένα από τα ονόματα του γιου των Kardashian-West!
Ένα πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό, για την ίδια, όνομα, αποφάσισε να δώσει η Kim Kardashian, στο γιο της, που είδε το φως του κόσμου μόλις χθες....
Λίγες ώρες μετά τη γέννησή του, εκείνη και ο Kanye West, επέλεξαν ως ένα από τα ονόματα του νεογέννητου γιου τους να είναι το Robert.

Μπορεί να φαίνεται αρκετά κοινότυπο όνομα, όμως, έτσι λεγόταν ο πατέρας της Kim, που έφυγε από τη ζωή πριν 12 χρόνια. Η 35χρονη τηλεπερσόνα, είχε ιδιαίτερη αδυναμία σε εκείνον και τον αγαπούσε πολύ. Έτσι, δεν θα μπορούσε να μην κάνει κάτι για να τον τιμήσει, όποτε της δινόταν η κατάλληλη ευκαιρία.

Και τώρα, δίνει στο παιδί της το όνομά του, αποδεικνύοντας πως είναι πολύ πιο ευαίσθητη από όσο φανταζόμασταν, αλλά και πολύ δεμένη με την οικογένειά της. Η είδηση έγινε γνωστή από άτομο του περιβάλλοντός της, ενώ, η πηγή ανέφερε πως η Kim θεωρεί πως μέσα από αυτή την κίνηση, η μνήμη του πατέρα της θα παραμείνει ζωντανή και πως μια ξεχωριστή θέση θα υπάρχει στην καρδιά του παιδιού της για τον παππού του, που ποτέ δε θα γνωρίσει. Άραγε ποιο θα είναι και το πρώτο όνομα του μικρού Robert; Το μόνο βέβαιο είναι πως θα μάθουμε πολύ σύντομα.

queen.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.