Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

Η Julianne Moore ζητιανεύει στο δρόμο για να δίνει παράσταση στους περαστικούς (video)

Η Julianne Moore ζητιανεύει στο δρόμο για να δίνει παράσταση στους περαστικούς [βίντεο]

Γι΄αυτό οι ηθοποιοί στο Hollywood είναι τόσο μα τόσο τρομεροί ως χαρακτήρες. Γιατί παρά το γεγονός ότι μπορούν σε μια πενταετία να βγάλουν λεφτά για δυο ζωές, δεν σταματούν να προοδεύουν, να εξελίσσονται και πολύ περισσότερο να έρχονται σε επαφή με τους απλούς ανθρώπους...
Η Julianne Moore για παράδειγμα, μπορεί να πήρε το Όσκαρ, αλλά δεν έχει θέμα να βγει στα πεζοδρόμια και να ζητιανεύει από περαστικούς λεφτά για να τους παίξει έναν από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει στο παρελθόν.

Το διαδικτυακό κανάλι Tru Tv κάνει διαρκώς τέτοια βίντεο με διάσημους. Στο παρελθόν ο ρεπόρτερ BillyEichner είχε βγει με τον Chris Pratt, τον πιο ακριβοπληρωμένο ηθοποιό στις ΗΠΑ, και ρωτούσε περαστικούς αν τον γνωρίζουν. Αυτή τη φορά πήρε τη Julianne Moore, της έδωσε κάρτες με λόγια από τις ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει και σαν την Πέγκυ Καρρά στο Κωνσταντίνου και Ελένης, πήγαινε και έλεγε στους περαστικούς «Να σας παίξω λίγο;», μόνο που αυτή ζητούσε και λεφτά.Όποιος της έδινε, η Julianne έβαζε το mode Σκύλες της Λύσσας, και του προσέφερε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας. Μάλιστα σε αυτούς τους ρόλους που δεν είχε πάρει κάποιο βραβείο ή δεν είχε καν προταθεί το έλεγε στους περαστικούς και έκανε την σοκαρισμένη.


Παίζει να δούμε κάτι τέτοιο στον Αρναούτογλου ή στα Καλημερούδια...

toratora.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.