Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015

Jenny Jenny: Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μιλά στη Τζένη Μπαλατσινού για τον γάμο που δεν θέλει να κάνει

Jenny Jenny: Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μιλά στη Τζένη Μπαλατσινού για τον γάμο που δεν θέλει να κάνει
Για την απόφαση του να εγκατασταθεί μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα αλλά και για την σχέση του με τις γυναίκες μίλησε στη Τζένη Μπαλατσινού ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο ηθοποιός βρέθηκε σήμερα στον καναπέ του Jenny Jenny και αποκάλυψε την κακή σχέση που έχει με τον γάμο. Πόσο τον επηρέασε η οικονομική κρίση και η μετακόμιση του στην πρωτεύουσα;..«Δεν μετάνιωσα που κατέβηκα στην Αθήνα. Κατέβηκα στη κρίση. Όταν ερχόμουνα είπα: Θα κατέβω κάτω, έχω να κάνω όλες αυτές τις δουλειές, αν μπορώ να ανταπεξέλθω, να επιβιώνω και να είμαι καλά θα παραμείνω.Μου αρέσει να φροντίζω ανθρώπους και να προσφέρω σε ξένους ότι μπορεί να προσφέρει η χώρα μας.»

Ο ηθοποιός μάλιστα δείχνει να έχει συμβιβαστεί αρκετά με την ιδέα του θανάτου. Η απώλεια του πατέρα του όταν ο ίδιος ακόμη πήγαινε σχολείο, τον έκαναν να δει τη ζωή αλλιώς: «Ποτέ δεν ήμουν των μεγάλων σχεδιασμών για πολλούς λόγους, ένας από αυτούς είναι ότι κάποιους ανθρώπους, τους πολύ δικούς μου, τους έχασα όταν ήμουν πολύ μικρός και σαν αντίδραση ο οργανισμός μου μου έχει βγάλει αυτό το πράγμα. Ήμουν στην αρχή της δευτέρας γυμνασίου όταν έφυγε ο πατέρας μου. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να ζούμε μέχρι να ρθει ο θάνατος, και αυτός δεν ξέρεις πότε θα ρθει.»

Ποια η σχέση του όμως με τις πρώην αγαπημένες του και ποια η άποψη του για το γάμο;

Μιλάω με προηγούμενη σχέση. Όλα μου τα κορίτσια ξέρουν ότι είμαι πάντοτε εκεί για αυτές. Βήμα-βήμα θα συμβούνε όλα αυτά αν είναι να έρθει ο γάμος. Δεν αντιμετωπίζω με φόβο τα πράγματα, τα δουλεύω κυρίως με την από εδώ πλευρά. Τώρα αν με ρωτάς δεν το θέλω, όχι. Γενικά τον γάμο δεν τον είχα για καλό πράγμα από μικρός.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης αναφέρθηκε και στον πρώην φίλο και συνεργάτη του Αντώνη Κανάκη που φέτος για 9η χρονιά συνεχίζει να παρουσιάζει με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης το «Ράδιο Αρβύλα»

«Σίγουρα θα γελάσεις σαν εκπομπή. Ξέρουμε καλά πως ότι γίνεται στη τηλεόραση θέλει χρόνο θέλει δουλειά για να γίνει συνήθεια.» είπε στη Τζένη μη θέλοντας να εκφραστεί περισσότερο .

toratora.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.