Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015

Οι πέντε διαφορετικές εκδοχές του iPhone 7 που δοκιμάζει η Apple


Οι φήμες για το επερχόμενο iPhone 7 καλά κρατούν και οι πιο πρόσφατες μιλούν για πέντε διαφορετικές εκδοχές που δοκιμάζει η Apple....
To νέο iPhone 7 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του τον Σεπτέμβριο του 2016, ενώ η Apple φέρεται να μην έχει αποφασίσει ακόμα το ποια θα είναι τα τελικά τεχνικά του χαρακτηριστικά. Έτσι, φέρεται να βρίσκεται ανάμεσα σε πέντε διαφορετικές πιθανές εκδοχές του νέου smartphone όσον αφορά στον τεχνολογικό του εξοπλισμό.

Η Apple, σύμφωνα με G for Games, έχει δημιουργήσει πέντε διαφορετικά πρωτότυπα, όλα τους με διαφορετικό τεχνολογικό εξοπλισμό, προκειμένου να τα δοκιμάσει και να αποφασίσει τελικά το ποια θα είναι εκείνη που θα κυκλοφορήσει. Οι φήμες θέλουν την Apple να δοκιμάζει τη σύνδεση USB Type C, διπλές κάμερες, τεχνολογία Touch ID ενσωματωμένη στην οθόνη, AMOLED πάνελ στην οθόνη, καθώς και τεχνολογία multi force touch.

Δεν μπορεί να υπάρξει επιβεβαίωση για τίποτα από τα παραπάνω στην παρούσα φάση, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογες φήμες είχαν εμφανιστεί και στο παρελθόν, οπότε δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι κάτι από όλα αυτά θα γίνει πραγματικότητα στο iPhone 7. Το ποιες τεχνολογίες θα επικρατήσουν τελικά είναι δύσκολο να το πει κανείς, αλλά μπορούμε να διακινδυνεύσουμε μια πρόβλεψη και να πούμε ότι η Apple θα δώσει έμφαση στο Touch ID, λόγω Apple Pay.

msn.com

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.