Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Η Devin Brugman είναι η πιο καυτή και πιο πληθωρική σχεδιάστρια μαγιό! (photos)

Η Devin Brugman είναι η πιο καυτή και πιο πληθωρική σχεδιάστρια μαγιό
Ένα ωραίο κορμί χρειάζεται και τα κατάλληλα εργαλεία για να μπορέσει να αναδειχθεί. Γιατί αν φοράει τα λάθος ρούχα, τότε ίσως να μη φανεί η δυναμική του... Όταν όμως πρόκειται για μαγιό, πώς μπορεί να μη φανεί σωστά; Πώς μπορεί ένα μαγιό να είναι λάθος επιλογή ως προς αυτό το κομμάτι; Είναι κομματάκι δύσκολο. Μολαταύτα έχουμε δει αρκετές φορές κάτι τέτοιο.

Η Candice Swanepoel για παράδειγμα έχει τα πιο ωραία οπίσθια στο χώρο της μόδας. Αν φορέσει ένα μαγιό που τα καλύπτει, αυτομάτως χάνονται πόντοι. Υπάρχει όμως και μια γυναίκα, που ό,τι μαγιό και να βάλει, δεν θα μπορέσει με τίποτα να μειώσει την εντύπωση που προκαλεί με το κορμί της.

Η Devin Brugman είναι από το Λος Άντζελες και έχει συνιδρύσει μια εταιρεία που φτιάχνει μαγιό, την ABikiniaday και παράλληλα σχεδιάζει και η ίδια για την Mondayswimwear. Αυτό σημαίνει ότι ξέρει πως να κάνει ένα μαγιό να φαίνεται σωστό πάνω της και να μην υπάρχει το ενδεχόμενο της λάθος επιλογής.

Οφείλει πολλά βέβαια και στο τρομερό της σώμα, αφού έχει ένα υπερπληθωρικό στήθος, ιδανικά οπίσθια, περιφέρεια μέσης τόσο όσο και όλα αυτά λειτουργούν υποστηρικτικά για ένα πρόσωπο που έχει πολλά ατού.

 


 .toratora.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.