Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

Μάρω Κοντού: «Ξέρετε καμία που να μην την έχουν απατήσει; Να μου τη δείξετε, παγκοσμίως»

Μάρω Κοντού: «Ξέρετε καμία που να μην την έχουν απατήσει; Να μου τη δείξετε, παγκοσμίως» 
Η Mάρω Κοντού και να θέλει… μόνη δεν μπορεί να μείνει όταν έχει γύρω της τόσους ανθρώπους που την αγαπούν. Η συντροφικότητα τι ρόλο παίζει στη ζωή της;
«Έπαιξε, θέλεις να πεις... πολύ καλό ρόλο, δόξα τω θεώ. Τα έχω κάνει όλα, τα έχω ζήσει όλα, έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ, έχω ερωτευθεί, με έχουν ερωτευθεί, έχω χωρίσει... Τα έχω ζήσει όλα πάρα πολύ ωραία, χωρίς εντάσεις και ακραίες καταστάσεις. Πέρασα μια υπέροχη ζωή» τόνισε στο Λοιπόν.

-Ξεπεράσατε το μέτρο ή το βάζατε εσείς;

«Δεν έχω μετρητή, ασφαλώς θα το ξεπέρασα κάποια στιγμή. Τώρα βρίσκομαι σε νιρβάνα. Είναι βασικό το ότι τα έχω βρει με τον εαυτό μου, γιατί έτσι όλα μου φαίνονται ωραία. Δεν είμαι γκρινιάρα, δεν μεμψιμοιρώ, δεν είμαι κακοπροαίρετη, είμαι ανοιχτή με όλους τους ανθρώπους. Αν δω κάτι άσχημο, αρνητικό, ξέρω να προφυλαχτώ να αποχωρήσω, να χαθώ, χωρίς να στεναχωρηθώ καθόλου.»

- Σε τι είστε επιρρεπής;

«Στο τσιγάρο, δυστυχώς. Καπνίζω από 21 χρονών, μέχρι τώρα. Κατά τα άλλα, κάνω υγιεινή διατροφή. Δεν έκανα ποτέ ατασθαλίες, ξενύχτια ποτά... τίποτα. Είμαι σε όλα νορμάλ, εκτ05 από το τσιγάρο.»

-Έχετε παραδεχτεί ότι σας έχουν απατήσει.

«Ξέρετε καμία που να μην την έχουν απατήσει; Να μου τη δείξετε, παγκοσμίως. Δεν έχουν το θάρρος να το πούνε. Μετά από μένα έχουν ξεκινήσει να το λένε, κάτι βλέπω σε κάποιες συνεντεύξεις. (Γέλια.) Το αρσενικό είναι ένα περίεργο ον, αξιολάτρευτο, άλλα πρέπει να το πάρουνε απόφαση οι γυναίκες. Ο άντρας απατάει από τη μέση και κάτω, δεν συμμετέχει το μυαλό και η ψυχή, όταν θα κάνουν την ατασθαλία. Όταν θα απατήσει η γυναίκα, συμμετέχει με όλα της, με μυαλό, με ψυχή, με το σώμα. Είναι τελείως διαφορετικά.»

-Θα το παραδεχόσασταν στην περίπτωση που εσείς είχατε απατήσει;

«Πριν απατήσω, είχα το θάρρος να λέω ξαφνικά ότι φεύγω, διότι ερωτεύτηκα και ας είχα μια ιστορία 5 ετών. Δεν μπορώ να απατήσω. Ξεκαθαρίζω τα πράγματα. Αν η γυναίκα απατήσει το σύντροφο της, σημαίνει ότι έχει τελειώσει μαζί του. Έχω ζήσει το μεγάλο έρωτα και ήταν πάρα πολύ ωραία, υπέροχα.»

gossip-tv.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.