Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς μιλά για τον αγαπημένο της κόρης του Δημήτρη Ουγγαρέζο

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς μιλά για τον αγαπημένο της κόρης του Δημήτρη Ουγγαρέζο
Για την απόφαση του να γράψει τον ύμνο της Νέας Δημοκρατίας αλλά και για την σχέση της κόρης του, Ιλένιας με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μίλησε στην εφημερίδα Freddo και στη Σάσα Σταμάτη ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς...
Ποια η σχέση του με την κόρη του και πως νιώθει φέτος που παρακολουθεί καθημερινά την ίδια στο πλευρό του αγαπημένου της Δημήτρη Ουγγαρέζο και στην εκπομπή Spata Live;

«Η Ιλένια είναι ένα παιδί με ικανότητες, με ήθος, πολύ συναισθηματική και εσωστρεφής. Βάζει στόχους, απογοητεύεται εύκολα αλλά γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ οι γονείς, ώστε να την βοηθάμε να ξεπερνάει απογοητεύσεις και δυσκολίες και να μπορεί να προχωράει για να πετύχει τους στόχους της».

Ποια η γνώμη του για τον Δημήτρη Ουγγαρέζου;

«Ο Δημήτρης είναι ένα εξαιρετικό παιδί, μορφωμένο με ήθος και πίσω από αυτό το πρόσωπο υπάρχει παιδεία και μια οικογένεια με πραγματική αγάπη».

Μπορεί να ήταν ο στιχουργός που έγραψε τον ύμνο της Νέας Δημοκρατίας όμως αυτό που τελικά του κατέστρεψε την καριέρα. Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς μίλησε για το ύμνο και τον πόλεμο που δέχτηκε, Ο γνωστός τραγουδιστής μας λέει πως προέκυψε και έγραψε τον ύμνο της Νέας Δημοκρατίας.


«Το Σεπτέμβρη του ΄82 έγραψα ένα τραγούδι με τίτλο «Οι κόκκινοι σκότωσαν την Ειρήνη και γινόταν αναφορά σ ένα τζάμπο που έριξαν οι Ρώσοι με πυραύλους. Το πρωτόπαιξα στο φεστιβάλ της ΟΝΝΕΔ στο Παγκράτι και από εκεί και πέρα έφτιαξα και άλλα τραγούδια τα οποία τα έδωσα σ ένα παραγωγό για να δει αν θα μπορούσαν να στηρίξουν ένα δίσκο. Αυτός ήταν που μου έριξε την ιδέα να γράψω ένα τραγούδι, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί επικοινωνιακά ως ύμνος της Νέας Δημοκρατίας. Και έτσι γράφτηκε το τραγούδι «Νέα Δημοκρατία». Δεν έχει τραγουδηθεί από εμένα. Το τραγούδησε ο Βίκτωρας Πολυδώρου μαζί με τη Λία Βίσση. Εγώ με κάποιους άλλους έκανα φωνητικά».

Σε ότι έχει να κάνει με τους τρεις υποψήφιους η γνώμη του είναι ξεκάθαρη.

«Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη τον γνωρίζω από το 1982 όταν ανέλαβε την ηγεσία της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας. Την ίδια εποχή γνώρισα και τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και πολλά από τα παιδιά που έπαιξαν και παίζουν σημαντικό ρόλο στο κόμμα. Η πρώτη μου επιλογή είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, γιατί έχει οργανωτικό ταλέντο οπότε μπορεί να έχει τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις ενώ ταυτόχρονα έχει την πείρα για να ηγηθεί του κόμματος. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μια εξαιρετική επίσης επιλογή γιατί απέδειξε με την στάση του ότι μπορεί να φέρει σε πέρας επιτυχώς ρόλους και καθήκοντα που του ανατίθεται. Ο Άδωνις είναι ένας νέος άνθρωπος που δεν προέρχεται από τα σπλάχνα της Νέας Δημοκρατίας όμως και αυτός είναι ειλικρινής έχει ικανότητες και είναι ένας άνθρωπος που έχει δουλέψει. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας προέρχεται από πολιτική οικογένεια όμως δεν ξέρουμε τι θα μπορούσε να κάνει γιατί δεν του δόθηκαν ευκαιρίες πέραν του ότι είναι περιφερειάρχης. Είναι ένας νέος άνθρωπος που έχει όραμα».

toratora.grΣτήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.