Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Μετά τη γέννα άργησα να αισθανθώ ποθητή»

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Μετά τη γέννα άργησα να αισθανθώ ποθητή»
Για την προσωπική της ζωή μετά τον ερχομό του παιδιού, τον σύζυγο της Παναγιώτη Πιλαφά και την δύσκολη περίοδο προσαρμογής μετά τη γέννα μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη... σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town της Κύπρου.

Θα ήθελε άραγε η Κατερίνα Παπουτσάκη να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί;

Πως είναι να ζεις με τον Παναγιώτη;
Είναι πολύ ωραία να είσαι με τον Παναγιώτη. Νιώθω πολύ ελεύθερη. Όσες φορές τον σκέφτομαι καταλήγω στο συμπέρασμα ότι δεν θα μπορούσα να είχα βρει καλύτερο σύντροφο.

Τι αγαπάς περισσότερο σε εκείνον;
Το χιούμορ του, την πνευματικότητά του, την εγκεφαλικότητά του, το γεγονός ότι είναι γενναιόδωρη ψυχή.

Σε άλλαξε ως άνθρωπο;
Όταν ένα ζευγάρι είναι μαζί και αγαπημένο μοιραία προκύπτει ο ένας να πάρει τα καλά στοιχεία του άλλου. Όμως έχει σημασία να κρατάς και τη μοναδικότητά σου μέσα στη σχέση.

Μετά τη γέννα λένε ότι οι γυναίκες δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά με τον εαυτό τους και τη θηλυκότητά τους, ότι δεν αισθάνονται ποθητές. Το ένιωσες;

Μετά τη γέννα δεν αισθάνεσαι καθόλου ποθητή. Άργησα πολύ να αισθανθώ καλά.

Τότε έρχονται οι πρώτες προστριβές στο ζευγάρι;
Όχι μωρέ. Δεν ήταν ισοπεδωτικά χάλια τα πράγματα. Απλώς δεν ήμουν σε τσακίρ κέφι. Δεν ήμουν στα κιλά μου. Η αυτοπεποίθησή μου δεν ήταν και στα καλύτερά της. Ο γιος μου, Μάξιμος, ήταν όλη την ώρα κολλημένος επάνω μου. Όταν γεννάς αισθάνεσαι μάνα. Δεν αισθάνεσαι τίποτε άλλο. Τον πρώτο χρόνο που κράτησε ο θηλασμός δεν αισθανόμουν μονάδα. Ένιωθα σαν να συνεχιζόταν η διαδικασία της κύησης.

Ο Μάξιμος έκανε τον έρωτά σας με τον Παναγιώτη αγάπη;
Σε συνδυασμό με τις συνθήκες και όλα όσα μας ενώνουν. Ένα παιδί όσο εύκολα μπορεί να ενώσει το ζευγάρι, άλλο τόσο μπορεί να φέρει ένταση και να οξύνει τις διαφορές και τις διαφωνίες.

Σε άλλαξε ο Μάξιμος ως άνθρωπο;
Άλλαξε ολόκληρη τη ζωή μου!

Μήπως ήρθε η ώρα για δεύτερο παιδάκι;
Ο ίδιος ο Μάξιμος είναι ανασταλτικός παράγοντας. Ο Μαξιμούλης είναι ένα χαρισματικό, ζωντανό και δυναμικό παιδί. Θέλει την αφοσίωσή μου… Είναι ζόρικο αρσενικό. Και γουστάρω που είναι έτσι. Άλλωστε, αν γνωρίσεις τον Παναγιώτη θα καταλάβεις ότι και εκείνος είναι εκρηκτικός άνθρωπος, όπως κι εγώ. Με τον Μάξιμο ομολογώ ότι δεν κοιμάμαι καλά τα τελευταία χρόνια. Μου λείπει ύπνος. Αν σκεφτώ αυτό θα σου πω ότι δεν είμαι σε θέση ακόμα για να κάνω δεύτερο παιδί. Όλοι λένε «ένα ίσον κανένα, δύο ίσον πακετάκι». Θα το τοποθετούσα ίσως πολύ αργότερα. Ο Παναγιώτης, βέβαια, θέλει πάρα πολύ δεύτερο παιδί. Ο Μάξιμος δεν είμαι σίγουρη. Θα ήθελα, όμως, να μην είναι μόνος του στη ζωή.

toratora.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.