Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

Π. Καμμένος: Δεν είμαι ομοφοβικός

Δεν είμαι ομοφοβικός, διαβεβαίωσε οπρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος...
μιλώντας στην τηλεόραση του Star σχετικά με το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης.

Ο ίδιοςξεκαθάρισε ότι η δυνατότητα επιλογής της σεξουαλικής ζωής του καθενός είναι δεδομένη, ενώ διευκρίνισε πως ό,τι ισχύει για τον κάθε Έλληνα πολίτη, θα ισχύει και για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Η στάση μας θα καθοριστεί από πολλούς παράγοντες και θα λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας την απόφαση της Εκκλησίας» συνέχισε και τάχθηκε εναντίον της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Ειδική μνεία έκανε στη μιντιακή διαπλοκή και διαφθορά, διαβεβαιώνονταςότι η δικαιοσύνη θα ερευνήσει όλες τις ποινικές υποθέσεις. Παράλληλα,κατήγγειλε ότι ορισμένα πρωτοσέλιδα στοχεύουν για συγκεκριμένους λόγους την κυβέρνηση και τους υπουργούς.«Η κυβέρνηση τα έβαλε με ένα ολόκληρο σύστημα και δέχθηκε επίθεση» συνέχισε ο κ. Καμμένος.

Όσον αφορά στις κρίσιμες στιγμές του Ιουλίου, υποστήριξε ότι «θα μπορούσαμε να γίνουμε ήρωες και να εγκαταλείψουμε την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα», ενώ όσον αφορά στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, σημείωσε ότι η εύκολη λύση θα ήταν να εξαντλήσουμε την τετραετία και να μην προσφύγουμε στον ελληνικό λαό.

«Αποφασίσαμε να αλλάξουμε πολιτική και γι’ αυτό πήγαμε σε εκλογές» συνέχισε και επανέλαβε ότι η παρούσα συμφωνία είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη.

Σχετικλα με τη δημόσια συζήτηση για τις σχέσεις εκκλησίας – κράτους, ο κ. Καμμένος διαβεβαίωσε ότι οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να συμφωνήσουνσε κανένα διαχωρισμό, ενώ ξεκαθάρισε ότι η προσευχή στα σχολεία και το μάθημα των θρησκευτικών δεν πρόκειται να καταργηθούν.


Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.