Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015

Η Κουτσελίνη αποφασισμένη να κινηθεί νομικά εναντίον του Ουγγαρέζου για όσα είπε για την κόρη της!

Η Κουτσελίνη αποφασισμένη να κινηθεί νομικά εναντίον του Ουγγαρέζου για όσα είπε για την κόρη της
Την πρόθεσή της να κινηθεί νομικά εναντίον του Δημήτρη Ουγγαρέζου αλλά και πολλών ατόμων από το πάνελ της εκπομπής «Spata live» που προ ημερών αναφέρθηκαν με άσχημο τρόπο στην κόρη της Έμμα, αποκάλυψε η Ζήνα Κουτσελίνη...Η παρουσιάστρια σε ερώτηση για το αν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του παρουσιαστή για όλα αυτά που ειπώθηκαν, είπε χωρίς περιστροφές στον Ελεύθερο Τύπο: «Θα σας πω μόνο ότι αυτό το παιδί έχει και πατέρα και μάνα. Αναφέρθηκαν στο ανήλικο πεντάχρονο παιδί μας και έπρεπε να είναι σε θέση να σκεφτούν πως δεν μπορεί να απαντήσει. Κάποιος πρέπει να τους το τερματίσει».
Πιστεύετε ότι είναι καλό οι "παρεξηγήσεις" να λύνονται on air ή κατ΄ιδίαν;
«Δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση από την πλευρά μου για να τη λύσουμε. Έχει τη γνώση να με κρίνει τηλεοπτικά, αφού πια έχει μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία. Το ίδιο κι εγώ. Συνήθως σε ό, τι με αφορά κρίνω πρόσωπα που πιστεύω πως στο χρηματιστήριο της τηλεόρασης έχουν κάποια αξία. Ως τέτοιο τον έκρινα, αλλιώς θα αδιαφορούσα. Το τερμάτισε όμως όταν αναφέρθηκαν στην εκπομπή τους-αυτός και η παρέα του- σε ένα ανήλικο παιδί, το παιδί μας. Αυτό δεν είναι απλό θέμα παρεξήγησης. Έως τότε σχεδόν καθημερινά αναφερόταν σ' εμένα και δεν είχα κανένα πρόβλημα».

Αδικίες, λάθη, άσχημες συμπεριφορές. Πλέον συγχωρείτε εύκολα ή όσο περνάνε τα χρόνια δυσκολεύεστε;
«Συγχωρώ χρόνια τώρα. Δεν μένω στην κακή στιγμή αλλά στην αλήθεια της. Είναι ωραίο να το ξέρεις, παρά να παραμυθιάζεσαι ότι όλοι σε αγαπάνε. Ο Μυστικός Δείπνος είχε δώδεκα μαθητές. Ο προδότης ήταν ένας. Όταν τον βρίσκεις στη ζωή σου, τον συγχωρείς και προχωράς παρέα με τους άλλους έντεκα. Θα σου φανεί περίεργο αλλά πια δεν με νοιάζει ο προδότης αλλά ο συνοδοιπόρος. Η ζωή μου μετά τον ερχομό της κόρης μου χρειάζεται φως και όχι σκοτάδι. Ακόμη κι αν οι γύρω μου επιμένουν στο σκοτάδι, εγώ θα βλέπω πάντα τη χαραμάδα με το φως. Μόνο αν κάποιος πειράξει το φώς μου, το παιδί μου, γίνομαι ταύρος, σαν το ζώδιο μου».

gossip-tv.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.