Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

Πορτογαλία: 91χρονη πέθανε από ασφυξία κατά τη διάρκεια σeξoυαλiκών παιχνιδιών τον γείτονα!

Πορτογαλία: 91χρονη πέθανε από ασφυξία κατά τη διάρκεια σεξουαλικών παιχνιδιών με 49χρονο γείτονα!
Τους χαρακτηρισμούς των γειτόνων της, οι οποίοι έκαναν λόγο για μία πολύ «ενεργή» ηλικιωμένη, παρά τα χρόνια της, επιβεβαίωσε...
με τον πιο εμφατικό ίσως τρόπο μία 91χρονη από την Πορτογαλία, η οποία ωστόσο βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια σεξουαλικών παιχνιδιών!

Σύμφωνα μάλιστα με τις Αρχές του Αβέιρο (περίπου 70 μίλια από το Πόρτο), η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο κρεβάτι της από ασφυξία, δίπλα σε διάφορα seξουαλiκά βοηθήματα που παρέπεμπαν σε σαδομαζοχιστικά όργια, στα οποία πήρε μέρος και ένας 49χρονος γείτονάς της.

Το DNA που βρέθηκε στο κρεβάτι «πρόδωσε» τον παντρεμένο πατέρα δύο παιδιών, την ώρα που η αστυνομία εξέταζε το ενδεχόμενο δολοφονίας, παρά το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης ή πάλης. Τελικά κατέληξε σε κάτι πιο… κiνκi, σοκάροντας την κοινή γνώμη, καθώς η ασφυξία προήλθε από κάποιο σεx game του παράνομου ζευγαριού.

Και μπορεί να μην απαγγέλθηκε καμία κατηγορία στον άτακτο Πορτογάλο, όμως μάλλον θα αναγκαστεί να αλλάξει γειτονιά και ίσως τελικά και… οικογένεια.

newsbomb.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.