Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015

Έσπασε το ρεκόρ το Spectre: Τα έσοδα του ξεπέρασαν κάθε προσδοκία!

Αναμφίβολα είναι από τις πιο αναμενόμενες ταινίες παγκοσμίως...
Κάποιοι την έχουν ήδη δει, σε άλλες χώρες δεν έχει έρθει ακόμα. Στην Ελλάδα έρχεται στις 12 Νοεμβρίου και επειδή αυτή η ταινία θα σημάνει πολλά πράγματα, τότε αναμένεται να σαρώσει εμπορικά σε κάθε χώρα προβολής και ίσως θα πρέπει να αρχίσει να τρέμει ο Κάμερον.

Αυτό δεν το λέμε έτσι, αλλά βλέπουμε το παράδειγμα του Ηνωμένου Βασιλείου. Σαφώς, εκεί νιώθουν δικό τους παιδί τον James Bond οπότε έχουν ένα λόγο παραπάνω, αλλά και πάλι είναι αρκετά ενδεικτικό του τι έχει να συμβεί, το ποσό που έχει βγάλει μέσα σε μία εβδομάδα προβολής το Spectre. Μέχρι στιγμής το Spectre έχει αρχίσει να προβάλλεται σε έξι χώρες, με τελευταία το Μεξικό, και μέχρι στιγμής τα έσοδα του έχουν ξεπεράσει τα 80 εκατομμύρια δολάρια, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο μόνο έπιασε τα 63 εκατομμύρια.

Αυτά δεν είναι απλώς αριθμοί, αλλά τοποθετούν το Spectre του Σαμ Μέντες στην πιο επικερδή ταινία όλων των εποχών στο βρετανικό box office για την πρώτη βδομάδα προβολής, με το αμέσως προηγούμενο να είναι ο Χάρι Πότερ και ο Αιχμάλωτος του Άζκαμπαν με 23.8 εκατομμύρια. Αν σκεφτούμε ότι μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα έχει κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο, είναι αρκετά πιθανό, στο τέλος του χρόνου να έχει πιάσει το δισεκατομμύριο.

toratora

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.