Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015

Η οργή της Καινούργιου για την αδερφή του Βασίλη και τα sms

Διαβάζω ακούω μαθαίνω διάφορα από διάφορους το τελευταίο διάστημα για το θέμα του χωρισμού της Κατερίνας Καινούργιου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο...
Μέχρι και μηνύματα είπαν σήμερα στο πρωϊνο του ΑΝΤ1 ότι στέλνει ο Βασίλης προκειμένου να επανασυνδεθεί με την Κατερίνα και πως εκείνη είναι αμετακίνητη στις απόψεις της να χωρίσουν οριστικά.

Καταρχάς και για να τα ξεκαθαρίζουμε. Τα sms μεταξύ της παρουσιάστριας και του επιχειρηματία είναι δεδομένα καθώς οι δυο τους δεν έχουν σταματήσει την επικοινωνία. Δεν είναι εχθροί. Μόνο που τα μηνύματα δεν έχουν περιεχόμενο ερωτικό αλλά διαδικαστικό και αφορούν στο ξενοίκιασμα του σπιτιού στη Γλυφάδα και τις μετακομίσεις που γίνονται αυτές τις μέρες.

Μάλιστα χθες το βράδυ η Κατερίνα μαζί με την μητέρα της βρέθηκαν στο σπίτι που κάποτε φώλιαζε τον έρωτά της με τον Βασίλη προκειμένου να πάρει τα τελευταία πράγματά της.

Το δεύτερο δεδομένο θέλει την Κατερίνα να νιώθει οργή για την αδερφή του πρώην της καθώς την θεωρεί ως έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες διάλυσης της σχέσης της. Η απόφασή της να μη την καλέσει στον γάμο της, διέλυσε την όποια σχέση υπήρχε μεταξύ τους, καθώς η παρουσιάστρια δεν μπορεί να πιστέψει πώς η πρώην κολλητή φέρθηκε με αυτό τον τρόπο. Να σημειώσουμε εδώ ότι η Αφροδίτη ήταν εκείνη που γνώρισε την Κατερίνα στον αδερφό της.

Και το τρίτο δεδομένο θέλει την οικογένεια της Κατερίνας να έχει στήσει έναν προστατευτικό κλοιό γύρω από εκείνη… με τους γονείς της να υποστηρίζουν ότι πρέπει να προχωρήσει χωρίς να βλέπει πίσω…

nassosblog

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.